ΓΔ: 1193.97 -0.53% Τζίρος: 77.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:36:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

LIDL

ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ζόρια των τραπεζών, οι business Κασσελάκη και ο εξελιγμένος Αδ. Γεωργιάδης

«Τρίζει» στο αναπτυξιακό στόρι των τραπεζών λόγω αποπληρωμών, το μήνυμα του Ινδού Πρωθυπουργού στην ΕΕ μέσω Αθήνας, το βέρτιγκο στο ΣΥΡΙΖΑ, εξολοθρευτής από τα Lidl, οι νέες ταυτότητες και ο Αδ. Γεωργιάδης.
Lidl-store
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lidl: Διψήφια η αύξηση πωλήσεων, άφησε πολύ πίσω τον τρίτο της αγοράς

Πώς πέτυχε η γερμανική αλυσίδα να αυξήσει σε περίπου 10% τη διαφορά μεριδίου από την ΑΒ Βασιλόπουλος. Η δύναμη των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και η διείσδυση στα νοικοκυριά μεσαίας τάξης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lidl: «Πράσινες» επενδύσεις με φωτοβολταϊκά και σταθμούς φόρτισης

Σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο της αλυσίδας σούπερ μάρκετ μέχρι τέλος του 2025 θα έχει προχωρήσει με 18 επιπλέον φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις σε καταστήματα. Σε προτεραιότητα η εγκατάσταση σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης σε 28 καταστήματα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Lidl και ο σκληρός πόλεμος προσφορών στα προϊόντα private label

Οι μειώσεις τιμών έως 35% από τη γερμανική αλυσίδα, που θα καλυφθούν με τη μείωση της κερδοφορίας της, οδηγούν σε νέα φάση τον ανταγωνισμό αλυσίδων και προμηθευτών προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.
Lidl-store
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lidl: Μείωση τιμών έως 35% σε 160 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας

Η εταιρεία εξασφαλίζει σε συνεργασία με τους προμηθευτές της, για ακόμη μία φορά, τις πιο συμφέρουσες τιμές στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της, επιτυγχάνοντας μείωση έως 35% σε επιλεγμένα προϊόντα.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η κίνηση ματ της Deutsche, τι έγινε με το δάνειο Παπαθανάση, η Lidl και η UEFA

Η επίδειξη δύναμης από την DB με την επαναγορά ομολόγων Tier 2, οι πολλές περιπέτειες επιχειρηματικού δανείου με εγγυητή τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, πώς η Lidl αλλάζει πίστα και το σχέδιο για τα δάνεια του πρώτου μνημονίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι στρατηγικοί προμηθευτές της Lidl: Τα οφέλη από τη γερμανική αλυσίδα

Τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις εταιρειών του κλάδου τροφίμων από την Κρήτη που έχουν αναπτυχθεί με «όχημα» τη γερμανική εκπτωτική αλυσίδα. Η ασφάλεια για τις πωλήσεις, η στήριξη εξαγωγών και τα χαμηλά περιθώρια κέρδους.
Lidl-store
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η επέλαση της Lidl στην ελληνική αγορά: Πώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση

Από τα πρώτα καταστήματα στη Β. Ελλάδα, τη δεκαετία του '90, στη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 δισ. ευρώ. Πώς αρχίζει να σπάει η μυστικοπάθεια για τα οικονομικά της στοιχεία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ από τη Lidl για νέο κατάστημα στην Αττική

Το νέο κατάστημα διαθέτει αι σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων δύο θέσεων, ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες του καταστήματος και χαρακτηρίζεται από αειφόρο τεχνολογική προσέγγιση.