ΓΔ: 823.09 2.35% Τζίρος: 50.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΑΡΙΝΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΙΠΕΔ: Ένα επενδυτικό σχήμα εκδήλωσε ενδιαφέρον για την μαρίνα της Ιτέας

Η μαρίνα Ιτέας αποτελεί μέρος του σχεδίου του ΤΑΙΠΕΔ για αξιοποίηση μαρινών και τουριστικών λιμένων που διαθέτουν έντονο τοπικό αποτύπωμα με στόχο την τουριστική τους ανάπτυξη. Εκδήλωση ενδιαφέροντος υπέβαλε στο Ταμείο μόνο η «DIVING STATUS – Fokis Development».
marina
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τη μαρίνα σκαφών αναψυχής στην Κέρκυρα

Η διαγωνιστική διαδικασία του ΤΑΙΠΕΔ θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις: τη φάση προεπιλογής και τη φάση υποβολής δεσμευτικών προσφορών. Έως 18 Απριλίου η υποβολή φακέλου εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
TAIPED
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινά διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Πύλου

Η μαρίνα Πύλου βρίσκεται στο κεντρικό και βορειανατολικό τμήμα της παραλιακής ζώνης της πόλης της Πύλου με δυνατότητα ελλιμενισμού περίπου 129 τουριστικών σκαφών με μήκος από 8μ. έως 30μ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

διαΝΕΟσις: Mεγάλα τα περιθώρια ανάπτυξης για τις ελληνικές μαρίνες

Σύμφωνα με το βέλτιστο σενάριο της έρευνας, με την κατασκευή του 30% των υφιστάμενων χωροθετημένων και μη κατασκευασμένων θέσεων ελλιμενισμού, τη δεκαετία 2022-2031 θα δημιουργηθούν 5.164 νέες θέσεις ελλιμενισμού που θα επιφέρουν έσοδα 2,9 δισ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαγωνισμοί για τέσσερις μαρίνες και δύο λιμάνια εντός εξαμήνου

Παραμονή Χριστουγέννων η υποβολή προσφορών από έξι ισχυρούς υποψηφίους για τη μαρίνα Αρετσούς. Τι προβλέπει το πρόγραμμα του ΤΑΙΠΕΔ για τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης, Ηγουμενίτσας και Καβάλας.