ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΑΡΙΝΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η D-Marin επενδύει 1,7 εκατ. για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε μαρίνες

Όπως αναφέρει ο όμιλος, τα ηλιακά πάνελ παράγουν 4,9 GWh ενέργειας ετησίως και θα εξασφαλίζουν το 71% της ενέργειας που χρησιμοποιείται στις 5 μαρίνες, μειώνοντας το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.
marina
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στη Lamda Marinas Investment η μαρίνα μεγάλων σκαφών στην Κέρκυρα

Η μαρίνα θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί 98 σκάφη μήκους έως 140 μέτρων και έχει χερσαία ζώνη που μπορεί να επεκταθεί στα 100.000 τμ. Θα ξεπεράσουν τα 50 εκατ. ευρώ οι επενδύσεις που θα γίνουν στη μαρίνα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λουτράκι: Ξεμπλοκάρει το σχέδιο για μαρίνα με επένδυση άνω των 400 εκατ.

Το πράσινο φως για τη δημιουργία μαρίνας ελλιμενισμού 600 σκαφών φιλοδοξούν να πάρουν από τη νέα κυβέρνηση οι επενδυτές και ο Δήμος Λουτρακίου. Το έργο σχεδιαζόταν αρχικά να ολοκληρωθεί το... 2002.
Hellinikon
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αρχίζει εκστρατεία στο εξωτερικό η Lamda για πλούσιους αγοραστές σπιτιών

Η εταιρεία «ξεπούλησε» όλα τα οικόπεδα και σπίτια στο παραλιακό μέτωπο και επισπεύδει νέα οικιστικά projects, τα οποία θα διαφημίσει στο εξωτερικό. Οι εκτιμώμενες εισπράξεις ύψους 1,2 δισ. ευρώ επιτρέπουν στην εταιρεία να μην αντλεί δάνεια.
Politis, taiped
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για την Μαρίνα Αργοστολίου

Έξι επενδυτικά σχήματα προεπιλέγηκαν από το ΤΑΙΠΕΔ για τον διαγωνισμό της μαρίνας στην Κεφαλλονιά που έχει δυναμικότητα 174 θέσεις με την έκταση της χερσαίας ζώνης να ανέρχεται σε περίπου 46.000 τ.μ.
marina
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για την μαρίνα στην Κέρκυρα

Η ανάπτυξη της μαρίνας μεγάλων σκαφών αναψυχής στην Κέρκυρα έρχεται σε συνέχεια της συντονισμένης προσπάθειας του ΤΑΙΠΕΔ για αξιοποίηση των μαρινών και τουριστικών λιμένων του χαρτοφυλακίου του.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΙΠΕΔ: Συμμετέχει στο MENA Maritime Accelerator, για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Στόχος του προγράμματος είναι η επιτάχυνση του πράσινου μετασχηματισμού της ναυτιλιακής βιομηχανίας, μέσα από  την υποστήριξη και ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων που θα παρέχουν καινοτόμες και βιώσιμες εμπορικές λύσεις.
marina_floisvos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαρίνα Φλοίσβου: Το 2021 εξυπηρετήθηκαν συνολικά 585 σκάφη

Ειδικότερα κατά το έτος αυτό, ελλιμενίστηκαν μόνιμα στη μαρίνα 310 επαγγελματικά και ιδιωτικά σκάφη αναψυχής. Η πλειοψηφία των σκαφών που ελλιμενίζονται εκεί είναι μόνιμα ιδιωτικά σκάφη με συμβάσεις ελλιμενισμού σε ετήσια βάση.