ΓΔ: 903.25 -0.08% Τζίρος: 75.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ

Mario Draghi, Italy, Italia

Ντράγκι: Ετοιμάζουμε διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας

Τόνισε ότι προέκυψε ουσιαστικό ενδιαφέρον για την διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, η οποία πρόκειται να οργανωθεί στην Γερμανία, και ότι πολλές χώρες εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους για την αυξανόμενη ρωσική προπαγάνδα.
italia
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Ανησυχία για τις εκλογές στο μίνι-Νταβός των επικεφαλής των επιχειρήσεων

Ο κ. Ντράγκι χειρίζεται έκτοτε τις τρέχουσες υποθέσεις εν αναμονή του ή της διαδόχου του, που πιθανόν θα είναι η Τζόρτζα Μελόνι, η επικεφαλής της μεταφασιστικής παράταξης Αδέλφια της Ιταλίας.
italia
ΔΙΕΘΝΗ

Τα ιταλικά κόμματα υπόσχονται εφαρμογή της «ατζέντας Ντράγκι»

Λόγω και της ασυνήθιστης επιλογής -να στηθούν οι κάλπες αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού-, οι περισσότερες πολιτικές δυνάμεις έχουν επιλέξει να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στα πολιτικά μηνύματα μέσω διαδικτύου.
Mario Draghi, Italy, Italia
ΔΙΕΘΝΗ

Καταρρέει η κυβέρνηση Ντράγκι, δεν παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης

Ο Ιταλός πρωθυπουργός επιμένει να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία καθώς απέρριψε την πρόταση για επαναδιαπραγμάτευση του κυβερνητικού προγράμματος. Πέντε Αστέρια, Φόρτσα Ιτάλια και Λέγκα του Βορρά θα απέχουν από τη ψήφο εμπιστοσύνης.
Mario-Dragi-Italy
ΔΙΕΘΝΗ

Έντεκα δήμαρχοι ιταλικών πόλεων ζητούν από τον Ντράγκι να παραμείνει πρωθυπουργός

Το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα, δε, συνεχίζει να ζητά από τον Μάριο Ντράγκι να συνεχίσει την πρωθυπουργική αυτή εμπειρία, και να παρουσιαστεί, την Τετάρτη στην γερουσία, δίνοντας βάρος στους επόμενους, βασικής σημασίας στόχους της κυβέρνησης.
ΔΙΕΘΝΗ

Εμμένει στην απόφαση του να παραιτηθεί από πρωθυπουργός ο M. Ντράγκι

Ο Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός εμμένει να παραιτηθεί καθώς δεν υπάρχει πλέον ευρύτατη κοινοβουλευτική στήριξη. Έχει ήδη ενημερώσει, σχετικά, τον πρόεδρο της δημοκρατίας της χώρας, Σέρτζιο Ματαρέλα
Mario-Dragi-Italy
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Αρνήθηκε ο πρόεδρος Ματαρέλα την παραίτηση του Μάριο Ντράγκι

Ο Ματαρέλα αρνήθηκε την παραίτηση προκειμένου να αποφύγει να βυθίσει την Ιταλία σε μια περίοδο αστάθειας. Εξάλλου αντιτίθεται έντονα στο ενδεχόμενο οι βουλευτικές εκλογές να γίνουν νωρίτερα.