ΓΔ: 1200.04 -0.02% Τζίρος: 108.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

sillipsi

Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές για μεταφορά παράτυπων μεταναστών

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις διενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης.
ΔΙΕΘΝΗ

Μεταναστευτικό: Σχέδιο αρωγής από τις Βρυξέλλες για την Ιταλία

Σε αυτό προβλέπεται εκτός των άλλων η καλύτερη καταγραφή των αφίξεων με την βοήθεια της Frontex και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας για το 'Ασυλο, η παροχή μεγαλύτερης στήριξης για την μεταφορά των μεταναστών εκτός Ιταλίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Γερμανία θα συνεχίσει να δέχεται αιτούντες άσυλο από την Ιταλία

Την Τετάρτη, η Γερμανία ανακοίνωσε πως δεν θα δεχθεί περισσότερους αιτούντες άσυλο, εν μέρει επειδή η Ιταλία καθυστερεί να πάρει πίσω μετανάστες όπως οφείλει βάσει των κανόνων του Δουβλίνου.
ΔΙΕΘΝΗ

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το μεταναστευτικό σχεδιάζει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος θέλει να απλοποίηση του όρους για προσφυγή σε δημοψήφισμα ελέω της απουσίας απόλυτης κυβερνητικής πλειοψηφίας στην Εθνοσυνέλευση. Πώς θα γίνει η ενσωμάτωση των ξένων στη χώρα.
Christodoulides, Xristodoulidis, Cyprus, Kypros
ΔΙΕΘΝΗ

Καταδικάζει ο Χριστοδουλίδης τα επεισόδια για το μεταναστευτικό

Κληθείς να αναφερθεί στις βιαιοπραγίες στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής, είπε ότι «δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να λεχθούν, πέραν από τις ντροπιαστικές εικόνες που είδαμε. Και δεν έχουν καμία σχέση με την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν 7 διακινητές που προωθούσαν 46 μη νόμιμους μετανάστες

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις έξι υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, Σαπών Ροδόπης, Σουφλίου και Φερών Αλεξανδρούπολης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν πέντε διακινητές μη νόμιμων μεταναστών στη Βόρεια Ελλάδα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Προανάκριση για τις πέντε υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης, Τυχερού, Σουφλίου και Φερών Αλεξανδρούπολης και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.
ΔΙΕΘΝΗ

Το πλοίο Ocean Viking διέσωσε 438 μετανάστες στην κεντρική Μεσόγειο

Χθες το πρωί η SOS Méditerranée επεσήμανε ότι την Πέμπτη διέσωσε «272 ανθρώπους» που επέβαιναν σε τρία πλοία, ανάμεσά τους «32 ασυνόδευτοι ανήλικοι, εννέα βρέφη και πέντε άτομα με αναπηρία», που προέρχονταν από 23 χώρες.