ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

MICROSOFT

Συνεργασία Elevate Greece και Microsoft για την ανάπτυξη των startup

Καθώς η χώρα εξελίσσεται σε περιφερειακό κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας, ο τεχνολογικός κολοσσός προσφέρει σημαντικά κίνητρα, προγράμματα και υπηρεσίες που θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής καινοτομίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Microsoft προσφέρει τεχνολογική υποστήριξη 100 εκατ. στην Ουκρανία

Με στόχο την προστασία της χώρας, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός θα δώσει την δυνατότητα στην Ουκρανία να μπορεί να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες cloud και τεχνητής νοημοσύνης καθώς και τα data center της στην Ευρώπη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Microsoft αναβαθμίζει τις ψηφιακές ικανότητες των δημοσίων υπαλλήλων

Η συνεργασία ξεκίνησε πιλοτικά τον Ιούνιο του 2021 με την εκπαίδευση 500 στελεχών πληροφορικής, ενώ έως και τα τέλη Ιουνίου 2022 θα έχουν εκπαιδευτεί άλλοι 3.000 προϊστάμενοι και υπάλληλοι πληροφορικής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία Motor Oil και Microsoft για ψηφιακή μετάβαση

Με τη νέα αυτή στρατηγική συμφωνία η Microsoft και η Motor Oil πρόκειται να συνεργαστούν για την ενίσχυση της επιχειρησιακής αποδοτικότητας, την παροχή νέων εξατομικευμένων πελατοκεντρικών υπηρεσιών και την επίτευξη της ψηφιακής ανάπτυξης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το SAS Viya on Microsoft Azure μπορεί να αποδώσει 204% ROI

Από το 2020 που η SAS και η Microsoft ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία, οι εταιρείες συνεχίζουν να βρίσκουν νέους τρόπους για να εξυπηρετούν τις ανάγκες μετάβασης και εκσυγχρονισμού στο cloud των πελατών που μοιράζονται.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενισχύει το ψηφιακό άλμα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων η Microsoft

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής Εμπορικών Συνεργατών της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας Αλμπέρτος Μπουρλάς η επιδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης και οι ψηφιακές λύσεις της εταιρίας αποτελούν μοναδική ευκαιρία για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.