ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Χρυσοχοΐδης: Η βία είναι η πιο απεχθής μορφή της ανθρώπινης συμπεριφοράς

Απευθυνόμενος στους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ευχήθηκε, «όλοι εμείς, πραγματικά αντλώντας το παράδειγμα αυτού του σπουδαίου Αξιωματικού, κάθε μέρα όλο και περισσότερο να προάγουμε την ασφάλεια των Ελλήνων».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χρυσοχοΐδης: Περισσότεροι από 700 οι αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη

«Το μέτρο της ενίσχυσης της αστυνόμευσης είναι μόνιμο και εμπεδώνεται κάθε ημέρα και περισσότερο, έτσι ώστε οι πολίτες στις μεγάλες πόλεις να αποκτήσουν το μεγάλο και αυτονόητο αγαθό της ασφάλειας», πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης για UEFA: Να συμμορφωθούν όλοι με τις υποδείξεις της αστυνομίας

Ερωτηθείς για την ίδρυση του «ελληνικού FBI», ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως πρόκειται για μια καινούργια υπηρεσία, με πανελλαδική ευθύνη και δικαιοδοσία, τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ).
ΔΙΕΘΝΗ

Χρυσοχοΐδης: Απαιτείται η κοινωνική απομόνωση των βίαιων ανθρώπων

«Υπάρχει μία σειρά από ζητήματα που οδηγούν στην αύξηση της βίας», ανέφερε ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνοντας ότι σε πολλές περιπτώσεις με τη βία πολλοί νέοι αναζητούν στοιχείο της ταυτότητάς τους.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: 17.000 αστυνομικοί εκπαιδεύτηκαν στην ενδοοικογενειακή βία

«Προέχει να διερευνήσουμε πώς έγινε το περιστατικό. Όταν πηγαίνει στην αστυνομία ένα τέτοιο περιστατικό, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πρωτόκολλα τα οποία ακολουθεί ένας αστυνομικός για να διαχειριστεί το περιστατικό» ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοίδης: Στη μη απόδοσης ευθυνών βρίσκουν χώρο θεωρίες συνωμοσίας

Ο κ. Χρυσοχοΐδης απέκρουσε τις αιτιάσεις περί συγκάλυψης: «Υπάρχει κανείς που το ισχυρίζεται αυτό σοβαρά και τεκμηριωμένα, με αποδείξεις, με στοιχεία;» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χρυσοχοΐδης: Απόφαση για την έξοδο και επανείσοδο στην Ελλάδα αλλοδαπών

Σημειώνεται ότι, από το πεδίο εφαρμογής της παρούσας απόφασης εξαιρούνται οι κάτοχοι ειδικής βεβαίωσης νόμιμης διαμονής, η οποία τους χορηγήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Ν.5038/2023.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χρυσοχοΐδης: 225 αστυνομικοί ενισχύουν τις υπηρεσίες της Θεσσαλονίκη

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «σκοπός μας είναι να ξαναφέρουμε την Αστυνομία κοντά στους πολίτες, να δημιουργήσουμε μία ασφαλή πόλη, να αισθάνονται οι πολίτες την Αστυνομία κοντά τους».
businessdaily-Mitsotakis-Ypourgiko-Symvoulio
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χρυσοχοΐδης και... οι καραμπόλες: Τι σηματοδοτούν οι αλλαγές Μητσοτάκη

Γιατί ο πρωθυπουργός επαναφέρει για πέμπτη φορά τον Μ. Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πώς βαθμολογήθηκε στο υπουργείο Υγείας. Το "restart" της κυβέρνησης σε βασικά «μέτωπα» της καθημερινότητας.
Xrisoxoidis, Hrisoxoidis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΔΕ για το γλέντι στο «Ερυθρός Σταυρός» διέταξε ο Μ. Χρυσοχοϊδης

Προηγήθηκε καταγγελία και βίντεο που ανήρτησε στα social media ο Παύλος Πολάκης. Στα πλάνα φαίνεται μια ορχήστρα να παίζει ζωντανή μουσική, ενώ οι εργαζόμενοι χορεύουν και διασκεδάζουν την ώρα που από πίσω τους περνούν φορεία με ασθενείς.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη ΜΑΦ του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου»

Αναφερόμενος στα εγκεφαλικά αγγειακά επεισόδια, ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως «οι νέες μονάδες θα βοηθήσουν σημαντικά με τη διαδικασία της θρομβεκτομής ώστε να αποφύγουμε τις αναπηρίες».
Xrisoxoidis, Hrisoxoidis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δημιουργούνται 16 Κέντρα Τραύματος στα νοσοκομεία

Όπως επισήμανε ο υπουργός Υγείας, τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν την πρώτη πιο συχνή αιτία τραύματος σε άτομα ηλικίας από 18 έως 55 ετών και την πιο συχνή αιτία αναπηρίας, ενώ αποτελούν τη βασική αιτία θανάτου στις ηλικίες 15-29 ετών.