ΓΔ: 942.46 -1.58% Τζίρος: 100.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΜΕ

Έρευνα: Συνολικά 488 δημοσιογράφοι βρίσκονται στη φυλακή διεθνώς

Η πολύ ανησυχητική αύξησή τους, της τάξης του 20% σε έναν χρόνο, οφείλεται «πρωτίστως σε τρεις χώρες», τη Μιανμάρ, τη Λευκορωσία και την Κίνα, σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε, από κορονοϊό, σε ηλικία 72 ετών ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας

Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλεύονταν το τελευταίο διάστημα σε ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Σωτηρία», τις προηγούμενες ημέρες υπέστη έμφραγμα και πνευμονικό οίδημα, ενώ είχε συνδεθεί σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεκόρ συλλήψεων και δολοφονιών δημοσιογράφων το 2021 παγκοσμίως

Σύμφωνα με την Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων (Committee to Protect Journalists, CPJ) υπάρχουν αυτή τη στιγμή 50 φυλακισμένοι εργαζόμενοι εργαζόμενοι ΜΜΕ στην Κίνα, 26 στη Μιανμάρ, 25 στην Αίγυπτο, 23 στο Βιετνάμ και 19 στη Λευκορωσία.
Tsipras-Alexis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Άμεσα αναθεώρηση των δημοσιονομικών στόχων του Μεσοπρόθεσμου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης και της «διπλής πανδημίας» του κορονοϊού και της ακρίβειας, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορείς να επαναλαμβάνεις την ίδια συνταγή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Handelsblatt: Η Ελλάδα συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις εν μέσω πανδημίας

Σε δημοσίευμά της η γερμανική οικονομική εφημερίδα αναφέρεται εκτενώς στις μεταρρυθμίσεις που έχει προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως μειώσεις φόρων, εργατική νομοθεσία αλλά και επίσπευση της απολιγνιτοποίησης.
amazon, eshop, ecommerce
ΔΙΕΘΝΗ

Σε σφάλμα λογισμικού αποδίδεται το μεγάλο διαδικτυακό «black out»

Η εταιρεία Fastly εξήγησε ότι το bug βρισκόταν σε μια ενημέρωση λογισμικού που έστειλε στους πελάτες της στις 12 Μαΐου και ενεργοποιήθηκε όταν ένας από τους πελάτες της έκανε αλλαγές στις ρυθμίσεις.
Tourismos, Turism, Ellada, Nisia, Dodekanisa, Patmos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκωμιαστικά σχόλια για το νησί της Πάτμου από διεθνή μέσα ενημέρωσης

Σειρά αφιερωμάτων για το νησί των Δωδεκανήσων σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία εν γένει εγκωμιάζουν το ελληνικό καλοκαίρι και αναφέρονται στον εκτεταμένο εμβολιασμό των κατοίκων των νησιών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οδηγός της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Σκοπός του οδηγού είναι να ενισχύσει τις ΜμΕ εντός της ψηφιακής οικονομίας δίνοντας παραδείγματα με αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές στην αγορά και που πρέπει να γνωστοποιήσουν στην Επ. Ανταγωνισμού, για να ενισχυθεί ο ανταγωνισμός.