ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

MOODY'S

bonds-omologa-ekt
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αισιοδοξία για αναβάθμιση από S&P, πότε μπαίνουν τα ομόλογα σε δείκτες

Η επενδυτική βαθμίδα που μας έδωσε η DBRS δεν έβαλε τα ομόλογα στους δείκτες ομολόγων ώστε να εισρεύσουν σημαντικά κεφάλαια. Κάτι που αναμένεται να γίνει αν αναβαθμίσει σήμερα η S&P και την 1η Δεκεμβρίου η Fitch.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Στις τράπεζες το κλειδί για μια ανοδική αντίδραση στο Χρηματιστήριο

Πτωτική εβδομάδα για την αγορά με υποχώρηση 3,24%, αλλά κρατήθηκαν οι 1.200 μονάδες του Δείκτη. Η νέα τεχνική εικόνα και ο κρίσιμος ρόλος των τραπεζών για το momentum. Πώς επηρεάζει η διάθεση μετοχών από το ΤΧΣ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Μπακογιάννης: Για τρίτη φορά αναβάθμισε ο οίκος Moody's τον Δήμο

Όπως σημειώνει ο διεθνής οίκος αξιολόγησης, το επενδυτικό πρόγραμμα της Αθήνας τα επόμενα χρόνια θα χρηματοδοτηθεί κατά 85% από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους και η πίεση στον ισολογισμό θα είναι περιορισμένη.
ΑΓΟΡΕΣ

Η Moody’s ανακοίνωσε την αναβάθμιση έξι ελληνικών τραπεζών

Η αναβάθμιση κατά 1-2 βαθμίδες αφορά στο αξιόχρεο των μακροπρόθεσμων καταθέσεων των τραπεζών καθώς και στην αυτόνομη βασική πιστοληπτική αξιολόγηση τους, ενώ οι προοπτικές και για τις έξι τράπεζες είναι θετικές.
Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
ΑΓΟΡΕΣ

Moody's και ΔΕΘ διώχνουν τα σύννεφα από τον ορίζοντα του χρηματιστηρίου

Τις προϋποθέσεις για να συνεχιστεί η ανοδική αντίδραση Πέμπτης και Παρασκευής δημιουργούν η διπλή αναβάθμιση - έκπληξη από τη Moody's και οι ισχυρές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού για διατήρηση της δημοσιονομικής πειθαρχίας.
Agores, Metoxes, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Τι σημαίνει για το χρηματιστήριο η ευχάριστη έκπληξη από τη Moody's

Η διπλή αναβάθμιση δεν ήταν το κύριο σενάριο και αναμένεται να δώσει ώθηση στην ανοδική αντίδραση που άρχισε το τελευταίο διήμερο και μηδένισε τις απώλειες της εβδομάδας. Τι περιμένουν οι επενδυτές από τη ΔΕΘ.
Moody's-economy
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διπλή αναβάθμιση από τον οίκο Moody's με εγκώμια για την Ελλάδα

Από το Ba3 στο Ba1 ανέβασε την αξιολόγηση ο κορυφαίος αμερικανικός οίκος, ένα «σκαλί» κάτω από την επενδυτική βαθμίδα. Χατζηδάκης: «Συνδυάζουμε κοινωνική ευαισθησία με οικονομική υπευθυνότητα».