ΓΔ: 1477.69 -0.27% Τζίρος: 79.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ν. ΚΟΡΕΑ

Turkey, Tourkia, Akinci
ΔΙΕΘΝΗ

Οι νέοι «παίκτες» στο εμπόριο όπλων: Η Τουρκία στην πρώτη γραμμή

Ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλά και οι αλλαγές στις γεωπολιτικές ισορροπίες αναδεικνύουν νέα δεδομένα στην αγορά όπλων, με Τουρκία και Ν. Κορέα να αναδεικνύονται ως οι πλέον κερδισμένοι στις εξαγωγές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σ. Εφραίμογλου: Σημαντικά περιθώρια διεύρυνσης των σχέσεων με Κορέα

Η πρόεδρος του ΕΒΕΑ σημείωσε πως η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Νότιας Κορέας έχει ενισχυθεί συστηματικά τα τελευταία χρόνια με βασικούς πυλώνες τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία.
sillipsi
ΔΙΕΘΝΗ

Η αστυνομία της Ν. Κορέας συνέλαβε δεκάδες για βιομηχανική κατασκοπεία

Οι περισσότερες υποθέσεις αφορούν εγχώριες εταιρίες, αν και οκτώ συνδέονται με τη διαρροή τεχνολογικών μυστικών στην Κίνα και άλλες χώρες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της χώρας σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.
ΔΙΕΘΝΗ

Αναστάτωση στη Σεούλ από τον λανθασμένο συναγερμό για εκκένωση σπιτιών

Ο δήμαρχος της Σεούλ Ο Σε- χουν υπερασπίστηκε την αποστολή της προειδοποίησης επισημαίνοντας ότι οι τοπικές αρχές έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να αναληφθεί άμεσα δράση μετά την εκτόξευση του δορυφόρου.
Voreia Korea-Flag-Simaia
ΔΙΕΘΝΗ

Η Βόρεια Κορέα καταφέρεται εναντίον της συμφωνίας ΗΠΑ - Νότιας Κορέας

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης του προέδρου της Νότιας Κορέας Γιουν Σοκ-γελ στις ΗΠΑ, η Ουάσιγκτον και η Σεούλ προειδοποίησαν την Τετάρτη την Πιονγιάνγκ εναντίον οποιασδήποτε επίθεσης με πυρηνικά όπλα.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Νότια Κορέα, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία διεξάγουν κοινά ναυτικά γυμνάσια

Η ανακοίνωση έρχεται μερικές ημέρες αφού οι τρεις χώρες συμφώνησαν στις τριμερείς συνομιλίες τους στην Ουάσινγκτον να διεξάγουν τακτικά ασκήσεις αντιπυραυλικής άμυνας και ανθυποβρυχιακού πολέμου.