ΓΔ: 893.76 2.09% Τζίρος: 88.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ν. ΚΟΡΕΑ

Το μεγαλύτερο υπεράκτιο αιολικό πάρκο θα έχει η Ν. Κορέα έως το 2030

Το πάρκο αυτό αποτελεί το κύριο στοιχείο της «Πράσινης Νέας Συμφωνίας» που έχει στόχο την απεξάρτηση της χώρας από τα ορυκτά καύσιμα και τον μηδενισμό των καθαρών εκπομπών άνθρακα έως μέσα του αιώνα.
Notia Korea-Seoul-nomismatiki politiki
ΔΙΕΘΝΗ

Ν. Κορέα: Έφτασε τον υψηλότερο ημερήσιο απολογισμό κρουσμάτων από τον Μάρτιο

Από σήμερα, η κυβέρνηση επιβάλλει μέτρα κοινωνικής απόστασης, απαγορεύει τη λειτουργίες εκκλησιών με φυσική παρουσία πιστών, κλείνει νυχτερινά κλαμπ, καφετέριες και άλλα καταστήματα πέραν της Σεούλ.
ΔΙΕΘΝΗ

Tην επανεμφάνιση του κορονοϊού σε ασθενείς που είχαν αναρρώσει ερευνά η Ν. Κορέα

Περισσότερες από 180 περιπτώσεις επανεμφάνισης του ιου έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής στη Νότια Κορέα, όμως κανένας από τους ασθενείς για δεύτερη φορά δεν βρέθηκε να έχει μεταδώσει τον ιό σε κάποιον άλλον.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Νότια Κορέα στέλνει αύριο 600.000 τεστ στις ΗΠΑ

Νοτιοκορεατικές εταιρείες έχουν ήδη εξάγει τεστ για τον κορονοϊό σε αμερικανικές πόλεις, όπως το Λος Άντζελες, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που γίνεται μαζική εισαγωγή τεστ από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Notia Korea-Seoul-nomismatiki politiki
ΔΙΕΘΝΗ

Προτεραιότητα η σταθεροποίηση των χρηματαγορών για τη Ν. Κορέα

«Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες και να ελαττώσει τις επιπτώσεις στην οικονομία», δήλωσε ο υπουργός των Οικονομικών Χονγκ Ναμ-κι στην διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Σεούλ.