ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

elefsina_naypigeio

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Συμφωνία για το χρονοδιάγραμμα εκταμίευσης 102 εκατ.

«Συμφωνήσαμε με τον επενδυτή, στο χρονοδιάγραμμα της τελικής εγκρίσεως και εκταμιεύσεως των 102 εκατ. δολαρίων της Αμερικανικής Κρατικής Επενδυτικής Τραπέζης DFC», τόνισε σε ανάρτησή του ο Άδ. Γεωργιάδης.
elefsina_naypigeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ και ΟΝΕΧ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την εκπαίδευση εργαζομένων

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, η ΕΠΑΣ Μαθητείας Ελευσίνας της ΔΥΠΑ θα λειτουργήσει τις νέες ειδικότητες «Τεχνίτης Ναυπηγικής Βιομηχανίας» και «Τεχνίτης Υποστήριξης Ηλεκτρολογικών Συστημάτων».
Georgiadis-Naypigeia-Eleysinas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας για επισκευή το πρώτο πλοίο μετά από χρόνια

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Είμαστε εδώ σήμερα για να καλωσορίσουμε την σε χρόνο ρεκόρ έλευση του πρώτου εμπορικού πλοίου μετά από χρόνια στα Ναυπηγεία Ελευσίνας για επισκευή».
Elefsina-Naypigeia-Shipyards
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανοίγουν πάλι τα Ναυπηγεία Ελευσίνας από το καλοκαίρι του 2023

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΝΕΧ τόνισε ότι θα δοθεί έμφαση στα πλοία LNG και ξεκαθάρισε ότι τα ναυπηγεία δεν εξαρτώνται από την ανάληψη του προγράμματος των κορβετών του Πολεμικού Ναυτικού.
Papatsas-Nikolaos-EFA-Group
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ν. Παπάτσας στο BD: Πώς θα αναπτυχθεί η ελληνική αμυντική βιομηχανία

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής Ασφάλειας και Άμυνας μιλά για τον ρόλο των ελληνικών εταιρειών στα εξοπλιστικά προγράμματα, τον σχεδιασμό που απαιτείται για την ανάπτυξή τους και τη συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας.
Georgiadis-Xenokostas-Ypografi-Exygiansis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έπεσαν οι υπογραφές για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας - Τι προβλέπει η συμφωνία

Σε πανηγυρικό κλίμα υπογράφηκε σήμερα η συμφωνία εξυγίανσης - μεταβίβασης της επιχείρησης των ναυπηγείων ώστε να υποβληθεί στο αρμόδιο δικαστήριο. «Ιστορική ημέρα», λέει ο Αδ. Γεωργιάδης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενισχύει τη συνεργασία της με την ελληνική βιομηχανία η Naval Group

Η Naval Group υπέγραψε 5 συμβάσεις με αρκετούς ελληνικούς βιομηχανικούς εταίρους, ανακοινώνοντας πως σημαντικά τμήματα των φρεγατών FDI του κύτους θα παράγονται στην Ελλάδα από τα Ναυπηγεία Σαλαμίνας.
Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης: Το 2023 επαναλειτουργούν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας

Όπως επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης την Δευτέρα θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό, ένα έργο το οποίο προηγείται του χρονοδιαγράμματος, έχουν πουληθεί όλα τα ακίνητα της πρώτης φάσης και δεν έχει καθόλου εκκρεμότητες.
Mitsotakis-Naypigeia-Eleysinas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η «ανάσταση» των Ναυπηγείων Ελευσίνας και οι προσδοκίες για τις κορβέτες

Ποια είναι τα επόμενα βήματα μετά το «πράσινο φως» από τη Βουλή για την ανασυγκρότηση των ναυπηγείων. Η Fincantieri επικρατέστερη για τις κορβέτες του Ναυτικού, που θα δώσουν ισχυρή ώθηση στο αμυντικό τμήμα.
panagiotopoulos-ethniki amyna
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ν. Παναγιωτόπουλος: Κανένα «κούρεμα» των χρεών των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως το υπουργείο διατηρεί το δικαίωμα αναδιαπραγμάτευσης της ρύθμισης αυτής των χρεών εάν και εφόσον ανατεθεί έργο προς όφελος του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναυπηγείο.