ΓΔ: 1223.74 0.49% Τζίρος: 0.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:31:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

Naypigeia-Elefsinas-ONEX

Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων εξελέγη ο Πάνος Ξενοκώστας

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ONEX έκανε λόγο για την δημιουργία ενός ισχυρού θεσμικού φορέα που θα λειτουργήσει ως καταλύτης στη μετάβαση της εγχώριας ναυπηγικής βιομηχανίας στην επόμενη ημέρα.
Ploio-Ship
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενισχύεται η ασφάλεια εργαζομένων σε πλοία όπου εκτελούνται επισκευές

Αυξάνεται ο ελάχιστος ημερήσιος χρόνος απασχόλησης τεχνικού ασφαλείας σε πλοία κατά την εκτέλεση ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών. Aπό πέντε σε επτά ώρες θα είναι πλέον για τα πλοία υψηλής επικινδυνότητας
businessdaily-Naypigeia-Elefsinas-ONEX
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε χρόνο ρεκόρ έτοιμη στα Ναυπηγεία Ελευσίνας η Panamax δεξαμενή

Η πιο σύγχρονη δεξαμενή στην Ελλάδα, με σύστημα έξυπνης διαχείρισης. Μετά τον εκσυγχρονισμό και της Panamax στο Νεώριο Σύρου, θα λειτουργούν ως μια από τις μεγαλύτερες ναυπηγικές μονάδες στην Ανατ. Μεσόγειο.
Elefsina-Naypigeia-Shipyards
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο το καταστατικό της Ελληνικής Ένωσης Ναυπηγείων

Η Ένωση Ελληνικών Ναυπηγείων αποτελεί πόλο συγκέντρωσης όλων των υγιών επιχειρηματικών παραγωγικών φορέων της ελληνικής οικονομίας, με σκοπό τη θεσμική θωράκιση του ελληνικού βιομηχανικού οικοσυστήματος, τονίζει το ΕΒΕΠ.
ONEX-Xenokostas-Syros
ESG

Η ONEX καλύπτει τα έξοδα διαμονής των γιατρών που μετακινούνται στη Σύρο

Ο όμιλος εξασφαλίζει με τη χορηγία την πληρωμή στέγης για τους γιατρούς που θα μετακινηθούν στη Σύρο κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ώστε να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία του νοσοκομείου του νησιού.
Doha-Gowind
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορβέτες: Η νέα κίνηση από τους Ιταλούς και το «κρυφό» χαρτί των Γάλλων

Οι δύο ναυπηγικοί κολοσσοί σε συνεργασία με τα δύο κορυφαία ελληνικά ναυπηγεία διεκδικούν το πρόγραμμα των κορβετών του Πολεμικού Ναυτικού προσφέροντας πολύ σημαντικά ανταλλάγματα.
Elefsina-Shipyards-Naypigeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διευρύνονται οι δυνατότητες παραγωγής πολεμικών πλοίων στην Ελευσίνα

ΟΝΕΧ και Fincantieri αναπτύσσουν δυναμικά τις παραγωγικές δυνατότητες των Ναυπηγείων Ελευσίνας στο πλαίσιο της συμφωνίας που προβλέπει από την κατασκευή κορβετών μέχρι και των πιο προηγμένων πλοίων επιφάνειας.
perama_nafpigeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις συλλήψεις για το εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα με ένα νεκρό

Από το δυστύχημα έχασε τη ζωή του ένας 47χρονος χειριστής γερανοφόρου οχήματος και τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι δύο εργαζόμενοι. Απεργία σήμερα των εργαζομένων στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.
perama_nafpigeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός ο χειριστής του οχήματος στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα συνέβη εκτός ενός πλοίου στο οποίο γίνονταν επισκευαστικές εργασίες, όταν ένας έλικας που σήκωνε το γερανοφόρο όχημα έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.