ΓΔ: 1200.04 -0.02% Τζίρος: 108.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΕΡΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Xωρίς πόσιμο νερό για 9η ημέρα ο Βόλος, αποκαταστάθηκε το οδικό δίκτυο

Συνεργεία της ΔΕΥΑ Μείζονος Βόλου καταβάλλουν προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών στα αντλιοστάσια και το δίκτυο, ενώ έχει κατατεθεί και πρόταση από την ΕΥΔΑΠ της Αθήνας, που συνεπικουρεί την ΔΕΥΑΜΒ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβολή πλαφόν στις τιμές πώλησης εμφιαλωμένου νερού στη Θεσσαλία

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης οι ανώτατες τιμές θα ισχύουν έως τις 31 Οκτωβρίου ενώ σε περίπτωση παράβασης το πρόστιμο θα ξεκινάει από 5.000 ευρώ και θα φτάνει έως και το 1 εκατ. ευρώ.
nero
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Νερό με το δελτίο και ωράριο έως ότου αποκατασταθεί η υδροδότηση

Το δίκτυο υδροδότησης στον Βόλο έχει καταστραφεί ολοσχερώς, για τον λόγο αυτό και παρέχεται εμφιαλωμένο νερό στους πολίτες. Νερό από γεωτρήσεις, μη πόσιμο, θα παρέχεται σε κάποιες περιοχές με ωράριο.
EYATH-ΕΥΑΘ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΥΑΘ: Πέρασε στο Δημόσιο το 51%, το 24% παραμένει στο Υπεραταμείο

Πλέον το υπουργείο Οικονομικών έχει στην κατοχή του το 50% συν μία μετοχή της επιχείρησης, ενώ συνολικός αριθμός των δικαιωμάτων ψήφου ( άμεσα και έμμεσα ) που ελέγχει το Δημόσιο, ανέρχεται σε 26.868.000.
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνδυνος για 5,5 δισ. ανθρώπους έως το 2100 λόγω της μόλυνσης των υδάτων

Σύμφωνα με μελέτη, η κλιματική αλλαγή όσο και η κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη θα πλήξουν τη διαθεσιμότητα του νερού τις επόμενες δεκαετίες επηρεάζοντας κυρίως τους ανθρώπους που ζουν στις αναπτυσσόμενες χώρες.
EYATH-ΕΥΑΘ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε λειτουργία οι νέες e-υπηρεσίες της ΕΥΑΘ ΑΕ, στο MyEyathPortal

Πρόκειται για τη δημιουργία ατομικού ηλεκτρονικού φακέλου για κάθε καταναλωτή, που δίνει τη δυνατότητα για εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση με βελτιωμένη εμπειρία αλληλεπίδρασης κι επικοινωνίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμούς στις πισίνες βάζει η Ισπανία εξαιτίας της ξηρασίας

Η διαχείριση νερού γίνεται επίμαχο ζήτημα για την Ισπανία εν μέσω εκλογών, με αγρότες και επαγγελματίες να προσπαθούν να εξασφαλίσουν περισσότερο νερό ενώ η χώρα μια πισίνα για κάθε 37 κατοίκους.