ΓΔ: 1179.14 -1.06% Τζίρος: 38.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:35:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ

Nikos Dendias, Ypourgeio Amynas

Δένδιας: Για την Ελλάδα των Rafale η Κύπρος δεν κείται μακράν

«Τιμούμε την επέτειο ανεξαρτησίας της Κύπρου», είπε και πρόσθεσε: «Επαναφέρουμε στη μνήμη μας της θυσίες του κυπριακού Ελληνισμού, τις θυσίες που οδήγησαν στην ανεξάρτητη ευρωπαϊκή Κυπριακή Δημοκρατία».
Nikos Dendias, Ypourgeio Amynas
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το «απόφασή μου» του Ν. Δένδια, τα δισ. του Βγενόπουλου και ο προϋπολογισμός

Η άλλη ανάγνωση της φανταχτερής εικόνας του προϋπολογισμού, το πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις «με απόφαση Δένδια», η αποδέσμευση της περιουσίας Βγενόπουλου και τα «ψιλά γράμματα» στις τριετίες.
Dendias-Nikos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο διέταξε ο Ν. Δένδιας

«Ζήτησα τον έλεγχο των συστημάτων πυρασφάλειας όλων των σχηματισμών, όλων των στρατοπέδων, όπως και των πάσης φύσεως στρατιωτικών εγκαταστάσεων της πατρίδας μας», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Nikos Dendias, Ypourgeio Amynas
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Το καλό κλίμα με την Τουρκία δεν σημαίνει εφησυχασμό

Όσον αφορά στην ενίσχυση των Ενόπλων δυνάμεων, ο κ. Δένδιας εκτίμησε ότι «πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να αρχίσουμε άμεσα τις διαπραγματεύσεις για τη συμβασιοποίηση των 20+20 F-35 αλλά και 6 νέων C-130J και 2 μεταχειρισμένων».
Dendias-Nikos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ογκώδης μπλε φάκελος της Άμυνας και τα τρία μεγάλα εξοπλιστικά

Ελληνοτουρκικά, κορβέτες, F-35, μεταγωγικά C-130 και αναβάθμιση της αμυντικής βιομηχανίας βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα νέου υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια και απαιτούν γρήγορες κινήσεις και πρωτοβουλίες.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η ελληνική κοινωνία συντάχθηκε με την πρόταση του Κυρ. Μητσοτάκη

Ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε σχετικά με τη συνέχιση της κράτησης του δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, ότι «το υπουργείο Εξωτερικών είπε ότι η παράταση της κράτησης προσκρούει στο κράτος δικαίου και το ευρωπαϊκό κεκτημένο».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα κατάφερε να ενισχύσει τις διεθνείς της συμμαχίες

Ο υπουργός Εξωτερικών επισήμανε μεταξύ άλλων, την επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας, στην περιοχή του Ιονίου, από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια, υπογραμμίζοντας την προσήλωση της χώρας στο Διεθνές Δίκαιο και στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας.