ΓΔ: 814.06 -0.32% Τζίρος: 41.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ

erdogan, tourkia, EE
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιχείρηση δυσφήμισης της Ελλάδας από τον Ερντογάν - Απάντηση Ν. Δένδια

Αυστηρή και άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας από τη Νέα Υόρκη στους προκλητικούς ισχυρισμούς του Προέδρου της Τουρκίας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Dendias, Ypex
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Στο πλαίσιο των ανωτέρω συναντήσεων, εκτός από θέματα ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, θα συζητηθούν και ζητήματα περιφερειακού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το ισχυρό χαρτί των τραπεζών, η δικαίωση της φέτας και τα παραλειπόμενα της ΔΕΘ

Γιατί η JP Morgan αισιοδοξεί για τις εγχώριες τράπεζες, τι γίνεται με την επιλογή ΓΓ στην ΕΕΤ, «έστησε» το υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο πρωθυπουργός, η αποχώρηση Δένδια, τα καλά νέα για τη φέτα και η αιματοχυσία στις τραπεζικές μετοχές.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

«Κωλοτούμπας» Vs «Εφιάλτης», η βουτιά για ΜΟΗ – ΕΛΠΕ, το πετρέλαιο και οι εφοπλιστές

Τα συνθήματα του χθες και η αντιπολιτευτική ένδεια, πώς «γκρεμίζει» τις μετοχές των διυλιστηρίων το φάσμα της έκτακτης φορολόγησης, το real estate στην Ελλάδα, πώς δυσκολεύει η μεταφορά ρωσικού πετρελαίου από τους εφοπλιστές και το έλλειμμα ασφαλιστικής παιδείας.
Nikos Dendias, Ypourgeio Exoterikon, YPEX
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η UNCLOS είναι πυξίδα και «Ευαγγέλιο» της εξωτερικής μας πολιτικής

Δήλωσε ότι αποτελεί «Σύμβαση, στην οποία η χώρα μας αποδίδει ύψιστη σημασία. Η Σύμβαση μπορεί να ονομαστεί και «Σύνταγμα των ωκεανών», και ο χαρακτηρισμός αυτός δεν συνιστά μία λεκτική υπερβολή».
Dendias, Ypex
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση μεταξύ του Ν. Δένδια και του Τζόν Κέρι θα υπάρξει τη Δευτέρα

Αναμένεται να εξετασθούν περαιτέρω προοπτικές διμερούς συνεργασίας. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση, σε διάστημα λίγων μηνών, του υπουργού Εξωτερικών με τον ειδικό απεσταλμένο του Αμερικανού προέδρου για το Κλίμα.