ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ

Πρόσκληση συμμετοχής μελών ΕΜΠΑ στις Επιτροπές Ελέγχου Αξιολόγησης

Η δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική κλήρωση επιλογής των μελών για την στελέχωση των Επιτροπών θα πρέπει να γίνει μέχρι και την Παρασκευή 2 Απρίλιου, με βάση την ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαθανάσης: Το Δημόσιο είναι κυρίαρχο στον έλεγχο των δημοσίων συμβάσεων

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια, τόνισε ότι δημιουργείται ένα πλαίσιο διαφάνειας ώστε μικρότερες επιχειρήσεις να συμμετέχουν σε μικρότερους διαγωνισμούς.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαθανάσης: Να ανοίξουν πρώτα τα σχολεία, όχι άμεσα η εστίαση

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με άρθρο του στην Καθημερινή, είπε ότι με δική του πρωτοβουλία ξεκίνησε ένας δημόσιος διάλογος για να ανοίξει ο Χειμερινός Τουρισμός, όμως η κριτική που δέχθηκε ήταν έντονη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παπαθανάσης: Σημαντικά τα έσοδα από το πρώτο άνοιγμα του λιανεμπορίου

Για τις αθλητικές δραστηριότητες και τις μετακινήσεις από νομό σε νομό, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υποστήριξε πως ένα τέτοιο βήμα άπτεται των αποφάσεων της επιτροπής.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ν. Παπαθανάσης: Την Παρασκευή οι αποφάσεις της Επιτροπής για την αγορά

Όπως τόνισε σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπ. Ανάπτυξης, εξετάζεται τόσο η επαναφορά του click away όσο και του click in shop, με τους ειδικούς να είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για τις εξελίξεις.