ΓΔ: 795.27 2.06% Τζίρος: 62.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:54:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Skertsos-Akis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: Αναλυτικές εξηγήσεις για τα μέτρα στήριξης των καταναλωτών ρεύματος

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, έδωσε επεξηγήσεις σχετικά με τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης των καταναλωτών, στο πλαίσιο της ενεργειακής κρίσης, δεσμευόμενος πως η κυβέρνηση θα πράξει τα δέοντα για την στήριξη κάθε νοικοκυριού.
Xrimata, Money, Metrita, Cash, Metrita
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέτρα στήριξης χωρίς υπερβολές για να μην «ξεφύγει» το έλλειμμα

Το οικονομικό επιτελείο εξετάζει όλα τα σενάρια για στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων και φορολογικά. Τα στελέχη του υπογραμμίζουν, όμως, ότι οι κινήσεις θα είναι προσεκτικές.
Skertsos-Akis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ά. Σκέρτσος: Αυξημένη η νέα επιδότηση σε ευάλωτα νοικοκυριά-επιχειρήσεις

Τι προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας για την εξειδίκευση της κυβερνητικής γραμμής σχετικά με την προστασία των εισοδημάτων όσων πλήττονται από την ενεργειακή αστάθεια και την ακρίβεια.
xatzitheodosiou
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Έκτακτα μέτρα στήριξης λόγω ακρίβειας και πολέμου

Ο πρόεδρος τους Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών χαρακτηρίζει επιβεβλημένη την ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων καθώς και την άσκηση πίεσης στις ευρωπαϊκές αρχές προς αυτή την κατεύθυνση.
adonis georgiadis-anaptyxis-katastimata
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αύξηση στο επίδομα θέρμανσης καλύπτει την ανατίμηση του πετρελαίου

Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι το πακέτο μέτρων 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση υπερκαλύπτει τις αυξήσεις από τις τιμές της ενέργειας για τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από την 1η Ιουνίου ξεκινά η προπτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης

Από την 1η Ιουνίου 2021 μικρές επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες και φυσικά πρόσωπα θα έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τράπεζες, διαχειριστές δανείων, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης.