ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΑΕΔ

Protopsaltis-oaed
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σπύρος Πρωτοψάλτης: Χρονιά - ορόσημο υπήρξε το 2022 για τη ΔΥΠΑ

Όπως επισημαίνει, με το νομοσχέδιο «Δουλειές Ξανά», η ΔΥΠΑ κλήθηκε να αναλάβει έναν ακόμα πιο δυναμικό και κομβικό ρόλο στην αγορά εργασίας, αλλά και να συμβάλει ενεργά στην οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή της χώρας.
ergasia-xatzidakis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Χατζηδάκης: Νέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους, ποιες περιοχές αφορά

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια επτά μήνες και η ΔΥΠΑ θα καταβάλει στους ωφελούμενους μηνιαία αποζημίωση ίση με τον νόμιμο κατώτατο καθαρό μισθό, καθώς και αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΠΑ: Μέχρι και τις 6 Ιουνίου, οι αιτήσεις για 80.000 άνεργους

Στόχος της δράσης είναι η αποτελεσματική διασύνδεση της κατάρτισης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και η ενίσχυση της απασχολησιμότητας των ανέργων για την ταχύτερη εργασιακή επανένταξή τους.
Sxoinas-Xatzidakis-EPAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ΕΠΑΣ της ΔΥΠΑ στο Αιγάλεω σήμερα Μαρ. Σχοινάς και Κ. Χατζηδάκης

Η μονάδα αυτή της Δ.ΥΠ.Α., όπως και άλλες αντίστοιχες δομές μαθητείας, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο της στήριξης της επαγγελματικής κατάρτισης και της αναβάθμισης των δεξιοτήτων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα προσλήψεων 4.000 ανέργων

Από Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022, ξεκινούν οι αιτήσεις επιχειρήσεων για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 4.000 ανέργων, ηλικίας 30 ετών και άνω. Τι μισθός προσφέρεται ανά ηλιακή ομάδα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έως τις 27 Μαΐου οι αιτήσεις για επιδοτούμενη απασχόληση 5.000 ανέργων

Το πρόγραμμα και συγκεκριμένα η Γ’ φάση του αφορά ανέργους ηλικίας 30 ετών και άνω, με έμφαση στις γυναίκες και αναπτύσσεται σε έξι περιφέρειες της χώρας. Ηλεκτρονικά καταθέτουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.   
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Νέοι πίνακες για τις 25.000 θέσεις κοινωφελούς απασχόλησης

Οι ωφελούμενοι θα εργαστούν για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Επιβλέποντες Φορείς ή/και στις Υπηρεσίες Τοποθέτησης, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης.