ΓΔ: 953.68 0.21% Τζίρος: 21.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:05:38 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Skylakakis, Skilakakis, Ypourgeio Oikonomikon
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκυλακάκης: Έρχεται ευνοϊκή συμφωνία με την Ευρώπη για το πλέονασμα

Τι εκτιμούν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρας σε άρθρα τους για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τί προτείνει το Οικονομικό Επιμελητήριο για τον νέο αναπτυξιακό νόμο

Το επιμελητήριο προτείνει 27 συγκεκριμένες παρεμβάσεις, που όπως εκτιμά, θα βελτιώσουν τις προτεινόμενες διατάξεις του νομοσχεδίου και θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής οικονομίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΕΕ: Tα προβλήματα της myDATA θα αποστείλει στον υπουργό Οικονομικών

Το ΟΕΕ ανέφερε στον υπουργό ότι «γίνεται δέκτης καθημερινά των παραπόνων των λογιστών - φοροτεχνικών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή λειτουργία του συστήματος για λογαριασμό πελατών τους, που έχουν ήδη εγγραφεί στο myDATA». 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικ. Επιμελητήριο: Να είναι προαιρετικά για φέτος τα ηλεκτρονικά βιβλία

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΕΕ, «ο χαρακτηρισμός τού έτους 2021 ως έτος προαιρετικής εφαρμογής είναι απαίτηση του επιχειρηματικού κόσμου και των λογιστών- φοροτεχνικών. Προτεραιότητα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η καλύτερη δυνατή λειτουργία του επιχειρείν».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομικό Επιμελητήριο: Ζητάει παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Με επιστολή του, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος τονίζει πως πρέπει να υπάρξει ένα αυστηρό χρονικό διάστημα για την υποβολή των δηλώσεων, με την δέσμευση όμως πως δεν θα υπάρχουν εκκρεμότητες και θα λειτουργεί πλήρως η πλατφόρμα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Κόλλιας: Να μετατεθεί η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων

Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ανέφερε πως η πρόταση είναι ρεαλιστική, εάν ληφθεί υπόψη, ότι τα προηγούμενα έτη το χρονικό διάστημα υποβολής των φορολογικών δηλώσεων ήταν τουλάχιστον τρεισήμισι μήνες μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας της ΑΑΔΕ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Κόλλιας: Οι ελαφρύνσεις θα οδηγήσουν στην επιστροφή προς την ανάπτυξη

Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σημείωσε πως οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σε συνδυασμό με το Σχέδιο Ανάκαμψης μπορεί να επαναφέρει σε αναπτυξιακούς ρυθμούς την ελληνική οικονομία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομικό Επιμελητήριο: Λύση σε επτά ζητήματα πριν ανοίξει το Taxisnet

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας ζητά, με επιστολή του, να παραταθεί μέχρι 30 Σεπτεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πακέτο» 30 μέτρων από το Οικονομικό Επιμελητήριο για στήριξη οικονομίας

«Η επανεκκίνηση της οικονομίας πρέπει να γίνει με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης και να αποτελέσει την αφορμή για τον εκσυγχρονισμό πολλών τομέων», τονίζει ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας.