ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ηρακλής: Εκτίναξη κερδών φέρνουν οι εξαγορές και η ζήτηση τσιμέντου

Αύξηση της ζήτησης για τσιμέντο κατά 20% την επόμενη πενταετία. Επενδύσεις 600 εκατ. ευρώ την περίοδο 2024-2027 για μεγάλη μονάδα δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα αλλά και για τον περιορισμό του κόστους καυσίμων και ενέργειας
businessdaily-Hraklis-Hlektrika-oximata
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο όμιλος Ηρακλής φέρνει τα πρώτα 100% ηλεκτρικά οχήματα μεταφοράς

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην «πράσινη» στρατηγική του Ομίλου Ηρακλής για τον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών του σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης.
ESG

Όμιλος Ηρακλής: Εγκαινίασε το νέο κτίριο του Ερευνητικού Κέντρου Τεχνολογίας

Στόχος του Εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη καινοτόμων δομικών υλικών, με βελτιωμένο ανθρακικό αποτύπωμα σε όλο τον κύκλο ζωής τους, πλήρως εναρμονισμένων με τις σύγχρονες απαιτήσεις του αειφόρου οικοδομείν.
Omilos-Hraklis-Lafarge
ESG

Συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ και της DCARBON για το «the SPOT»

Η συνεργασία αφορά την ελαχιστοποίηση του ανθρακικού αποτυπώματος του κτιρίου «the SPOT» και στοχεύει την προώθηση αειφόρων πρακτικών τόσο μέσα από την κατασκευή του κτιρίου όσο και από τις επιχειρηματικές ιδέες που θα αναπτυχθούν σε αυτό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε από τον όμιλο Ηρακλής η εξαγορά της εταιρείας Λαρσινός ΑΕ

Mε την ολοκλήρωση της εξαγοράς, ο Όμιλος διαθέτει 32 μονάδες παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος και 12 λατομεία αδρανών υλικών, επεκτείνει το εμπορικό του δίκτυο έχοντας πλέον τη μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη στη χώρα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επ. Ανταγωνισμού: Πράσινο φως για την εξαγορά της Λαρσινός από την Lafarge

Οι συνθήκες ανταγωνισμού δεν θα μεταβληθούν ως αποτέλεσμα της υπό κρίση συναλλαγής ούτε σε οριζόντιο, ούτε σε κάθετο επίπεδο και η εξετασθείσα συγκέντρωση δεν αναμένεται να επιφέρει αλλαγές στη δομή των σχετικών αγορών.
businessdaily-HERACLES Group_Lefteris_Trehas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέος Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνει ο Λ. Τρέχας

Ο κ. Τρέχας διαθέτει περισσότερα από 21 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως Οικονομικός Διευθυντής, έχοντας αναλάβει σημαντικούς διευθυντικούς ρόλους Οικονομικών Υπηρεσιών και Λειτουργιών.
Omilos-Hraklis-Lafarge
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Νέα στρατηγικής σημασίας επένδυση, εξαγόρασε την Λαρσινός

Με αυτήν την εξαγορά, ο Όμιλος , στον τομέα του έτοιμου σκυροδέματος, επεκτείνει το εμπορικό του δίκτυο κυρίως στην Πελοπόννησο και ενισχύει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης εκτέλεσης τεχνικών έργων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον πιο παραγωγικό τομέα αποβλήτων μπαίνει ο όμιλος Ηρακλής

Τα Απόβλητα Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) όπου εισέρχεται ο όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, αντιπροσωπεύει το 25-30% του συνόλου των αποβλήτων της ΕΕ και η ανακύκλωσή τους αποτελεί ευρωπαϊκή προτεραιότητα.
ESG

O Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συμμετέχει στο ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο AURORA

Ο Όμιλος συμμετέχει με την εγκατάσταση και λειτουργία πιλοτικής μονάδας δέσμευσης CO2 στο εργοστάσιο παραγωγής τσιμέντου στην Αγριά Βόλου. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 16,6 εκ. ευρώ.