ΓΔ: 1477.69 -0.27% Τζίρος: 79.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗ

Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
MARKET MAKER

Η πτώση και η επόμενη ημέρα, τράπεζες σε χαμηλά διμήνου και οι κινήσεις της ΙΝΛΟΤ

Οι θετικές προοπτικές της αγοράς και οι φόβοι για πρόσκαιρη ταλαιπωρία, το πτωτικό σερί των τραπεζών, τα συμβόλαια στις ΗΠΑ που «χτυπάει» η Intralot, η «βουτιά» του ΟΛΠ και τα πέντε blue chips που έδειξαν αντοχές.
Sarantis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον διπλασιασμό της κερδοφορίας μέχρι το 2028 στοχέυει η Σαράντης

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η διοίκηση του ομίλου στο πρώτο Investor Day που διοργάνωσε, θα υλοποιηθεί και ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 81 εκατ. ευρώ στην πενταετία. Που εστιάζεται η στρατηγική του ομίλου.
ESG

Όμιλος Σαράντη: Συμμετείχε σε αγώνα δρόμου για τον καρκίνο του μαστού

Ο Οκτώβριος, είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, και το Greece Race for the Cure® 2023, πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνου Μαστού «Άλμα Ζωής».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σαράντης: Αύξηση 66,34% στα καθαρά κέρδη το α' εξάμηνο στα 19 εκατ.

Οι πωλήσεις το α' εξάμηνο ανήλθαν σε 232,35 εκατ. αυξημένες κατά 9,23% ως αποτέλεσμα της προσήλωσης του Ομίλου στις στρατηγικές του προτεραιότητες και της ορθής διαχείρισης των ευκαιριών για ανάπτυξη των εσόδων.
MARKET MAKER

Με το πόδι στο γκάζι η αγορά, 5 μετοχές σε ιστορικά υψηλά και η ανάκαμψη του ΟΤΕ

Ανόδου συνέχεια με αμείωτη ένταση και νέο υψηλό 9ετίας, το μεγάλο ενδιαφέρον για κατασκευές - υποδομές, η ανάκαμψη της μετοχής του ΟΤΕ, το εντυπωσιακό +7% της Ελλάκτωρ και η υστέρηση της Σαράντης.