ΓΔ: 1033.44 0.37% Τζίρος: 106.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ONLINE ΑΓΟΡΕΣ

Farmakeia, Pharmacy, Online

Αύξηση 7,8% στις δαπάνες για αγορές on-line το α' εξάμηνο του 2022

Σύμφωνα με έρευνα οι άντρες συνεχίζουν να ξοδεύουν περισσότερα από τις γυναίκες καθώς κατά μέσο όρο στο εξάμηνο οι ηλεκτρονικές αγορές τους κινήθηκαν στα 933 ευρώ με το αντίστοιχο ποσό για τις γυναίκες να κυμαίνεται στα 811 ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με... πρόστιμο οι επιστροφές ειδών μόδας που αγοράζονται ηλεκτρονικά

Έξι στις δέκα επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ειδών μόδας επιβάλλουν πλέον χρεώσεις στους πελάτες για τις επιστροφές αγορών που έγιναν on-line, καθώς αντιμετωπίζουν ισχυρή πίεση από τη μεγάλη αύξησή τους.
Skroutz
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Skroutz: Συνεργασία με την TBI Bank για «Δόσεις για όλους» χωρίς πιστωτική

Σε συνεργασία με την τράπεζα ΤΒΙ Bank η εταιρεία προσφέρει ακόμα πιο ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές, δίνοντας τη δυνατότητα να αποκτήσουν άμεσα τα προϊόντα που επιθυμούν με 4 δόσεις.
ΔΙΕΘΝΗ

Με προσφορές προσπαθεί να «κρατήσει» την Generation Z ο κλάδος ειδών πολυτελείας

Οι νεαροί καταναλωτές, κυρίως από την Κίνα, αρχίζουν να περιορίζουν τις δαπάνες τους λόγω και της τρέχουσας κρίσης, με τους κορυφαίους ομίλους πολυτελείας να αναζητούν νέα «εργαλεία» προσέλκυσής τους.
e-commerce, online αγορές, e-shops
ΔΙΕΘΝΗ

Θεαματική αύξηση εσόδων για την πλατφόρμα online αγορών About You

Σχεδόν 50% υψηλότερα τα έσοδα της πλατφόρμας, μετά το άνοιγμα σε νέες περιοχές της Ευρώπης. Η χώρα μας, μαζί με την Πορτογαλία και τη Νορβηγία, συνεισέφεραν συνολικά 1,5 εκατομμύριο ενεργούς πελάτες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία της ΑΒ Βασιλόπουλος με την πλατφόρμα InstaShop

Η ΑΒ φιλοδοξεί να διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο καταστημάτων της στην πλατφόρμα της InstaShop, καθώς και το εύρος κάλυψης της online παράδοσης και σε άλλες πόλεις, πέρα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τις εξαγορές της Delivery Hero θέτει υπό διερεύνηση η Επ. Ανταγωνισμού

Ο γερμανικός κολοσσός που κατέχει την e-food, ανέλαβε πρόσφατα και την Kiosky's του ομίλου Μούχαλη. Τους τελευταίους μήνες στην ελληνική αγορά έχει εισέλθει και η Instashop που είχε εξαγοράσει η Delivery Hero το 2019.