ΓΔ: 949.39 -0.67% Τζίρος: 82.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ONLINE ΑΓΟΡΕΣ

Farmakeia, Pharmacy, Online
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα 14 δισ. έφθασε η αξία του ηλεκτρονικού εμπορίου για το 2021

Σύμφωνα με έρευνα του ELTRUN σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ τουλάχιστον 1 στους 3 online καταναλωτές θεωρούνται πλέον ιδιαίτερα προχωρημένοι αφού οι ηλεκτρονικές τους αγορές αντιπροσωπεύουν πάνω από το 20% των συνολικών τους αγορών.
eshop, emporio, internet, elstat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς έγιναν η Skroutz και η BestPrice κόμβοι στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Ρυθμιστές των εξελίξεων στο ηλεκτρονικό εμπόριο έχουν γίνει οι πλατφόρμες marketplace, μέσα από τις οποίες περνούν πλέον σχεδόν μία στις τρεις συναλλαγές. Έξι στους δέκα καταναλωτές προχωρούν σε συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου.
emporio, metasximatismos, digital
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Απειλεί με πρόστιμα δεκάδων δισ. η Ε.Ε. τους ψηφιακούς κολοσσούς

Στην τελική ευθεία η διαπραγμάτευση για το νέο θεσμικό πλαίσιο για εταιρείες όπως οι Amazon, Google και Facebook. Τι λέει το κείμενο που ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο. Τι έχει τονίσει ο Ι. Λιανός για την πρόταση ρύθμισης για τα επιχειρηματικά οικοσυστήματα στην Ελλάδα.
emporio, eshop, e-commerce
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άλμα 35% στον αριθμό επιχειρήσεων που κάνουν ηλεκτρονικό εμπόριο

Αύξηση κατά 148,5% του τζίρου των επιχειρήσεων από ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω ιστοσελίδας ή ειδικών εφαρμογών το 2021 σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Άνοδος 15,7% και των επιχειρήσεων που έχουν δική τους ηλεκτρονική σελίδα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έξι στους δέκα αγοράζουν ηλεκτρονικά, ποια προϊόντα προτιμούν

Σε ανοδική τροχιά συνεχίζει να κινείται το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα με τους καταναλωτές να αυξάνουν τις αγορές τους κατά 22% το πρώτο τρίμηνο του 2021. Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής ενός e-shop από τους καταναλωτές.