ΓΔ: 904.09 0.09% Τζίρος: 65.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΟΣΑ

Σε επιτροπή του ΟΟΣΑ για την εταιρική διακυβέρνηση εξελέγη η Β. Λαζαράκου

Η Επιτροπή Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΟΟΣΑ συντονίζει και καθοδηγεί σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης, εταιρικής χρηματοδότησης και κρατικών επιχειρήσεων και επιβλέπει την εφαρμογή των αρχών εταιρικής διακυβέρνησης των G20/ΟΟΣΑ.
Ellada, Greece, Oikonomia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ψαλίδι» στα μέτρα στήριξης ζητά ο ΟΟΣΑ, τι λέει για επενδυτική βαθμίδα

Ο διεθνής οργανισμός υπογραμμίζει στη νέα έκθεσή του ότι τα μέτρα στήριξης πρέπει να περιοριστούν στις πλέον ευάλωτες ομάδες. Προβλέπει υποχώρηση της ανάπτυξης στο 1,6% το 2023 και το 2024. Πώς θα ανακτηθεί η επενδυτική βαθμίδα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΟΣΑ: Ορατός ο κίνδυνος ύφεσης σε πολλές οικονομίες της ευρωζώνης

Ο Οργανισμός σημειώνει ότι η ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας ανακόπηκε στο δεύτερο τρίμηνο του 2022 και ότι το 2023 θα είναι πολύ χαμηλότερη σε σχέση με ό,τι προβλεπόταν πριν από ένα έτος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΟΣΑ: Δουλεύουν 13 χρόνια οι Έλληνες για να αγοράσουν μια κατοικία

Στην 20ετία 2000-2020, οι πραγματικές τιμές των ακινήτων αυξήθηκαν λιγότερο από τις υπόλοιπες χώρες, αλλά η αγορά ενός σπιτιού έγινε δυσκολότερη για τους Έλληνες λόγω της μείωσης εισοδημάτων και της αύξησης των φόρων.
staikouras
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρ. Σταϊκούρας: Μέτρα στήριξης για τους ευάλωτους από τις κυβερνήσεις

Κατά τις εργασίες της Συνόδου, ο υπουργός Οικονομικών παρενέβη στη συζήτηση σχετικά με τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για τους νέους και τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Draghi
ΔΙΕΘΝΗ

Ντράγκι: Αναγκαία έκτακτα μέτρα στήριξης για το υψηλό κόστος ενέργειας

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας σημείωσε ακόμη ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για την «απελευθέρωση»των εξαγωγών σιτηρών από την Ουκρανία, προκειμένου να μην ενταθεί η επισιτιστική κρίση.
staikouras
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Χρ. Σταϊκούρας στην υπουργική σύνοδο του ΟΟΣΑ στο Παρίσι, τι θα συζητηθεί

Ο υπουργός Οικονομικών θα πραγματοποιήσει στη διάρκεια της Συνόδου παρεμβάσεις για θέματα σχετικά με τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, καθώς και για ζητήματα βιώσιμης ανάπτυξης.
Staikouras, Ypourgeio Oikonomikon
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Ο ΟΟΣΑ επιβεβαιώνει την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης

Ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε πως επιβεβαιώνεται η πολιτική της κυβέρνησης που περιλαμβάνει δεκάδες μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών καθώς και την μείωση του ΕΝΦΙΑ.