ΓΔ: 794.92 2.02% Τζίρος: 59.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:43:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΠΕΚΑ

tourismos, turism, Nisia,
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίζουν τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και παιδικών κατασκηνώσεων

Πότε ξεκινάνε οι αιτήσεις για τους ενδιαφερόμενους για τα πρόγραμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2022 του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει προσωρινά 6 Μαΐου 2022, η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει προσωρινά στις 6/5 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Όπως σημειώνει ο ΟΠΕΚΑ, μέχρι την υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος τρέχοντος έτους, θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2021.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρήσιμος οδηγός από ΟΠΕΚΑ για την αίτηση επιδόματος παιδιού

Άνοιξε από σήμερα 30 Μαρτίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού με τον ΟΠΕΚΑ να διευκρινίζει πώς μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλλουν την αίτηση. Πώς θα υπολογιστεί το δικαιούμενο ποσό για όσους λάβουν το επίδομα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Εργασίας: Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, και ΟΠΕΚΑ για 28/2 - 4/3

Συνολικά υπολογίζεται ότι θα καταβληθούν περί τα  285 εκατ. ευρώ  σε 978.000 περίπου δικαιούχους σε τακτικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ και καταβολές του υπουργείου Εργασίας και των εποπτευόμενων Οργανισμών του.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΠΕΚΑ: Διευκρινίσεις σχετικά με τις αιτήσεις για το επίδομα παιδιού

Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση θα πρέπει να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία έχει αποθηκευτεί προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.