ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΠΕΚΑ

xrimata, money, metrita, cash, euro
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενίσχυση 3,8 εκατ. ευρώ σε πολύτεκνες και τρίτεκνες αγρότισσες

Το χρηματικό ποσό είναι ύψους 700 ευρώ για τις τρίτεκνες και 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες μητέρες και πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς που οι δικαιούχοι έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους.
xrimata, money, metrita, cash, euro
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 12 Μαΐου κλείνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΚΑ: Ανοικτή από σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Το δικαιούμενο ποσό θα υπολογιστεί, βάσει των εξαρτώμενων τέκνων, που θα δηλωθούν στην αίτηση Α21 έτους 2023 και του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος που οι δικαιούχοι είχαν το φορολογικό έτος 2021.
Mitsotakis-Kyriakos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Χωρίς «κόκκινα» δάνεια οι τράπεζες, πλήρως θωρακισμένες

Ο πρωθυπουργός σε ομιλία του σε εκδήλωση του ΥΠΟΙΚ ανακοίνωσε την αύξηση αναπηρικών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ κατά 8%, ενώ σημείωσε ότι την τελευταία 4ετία έχουν δημιουργεί 300.000 νέες θέσεις εργασίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος κύκλος προγραμμάτων επιμόρφωσης από τον ΟΠΕΚΑ, τι θα αφορά

Στόχος αυτών των προγραμμάτων είναι η κατανόηση του νομικού πλαισίου και η αποτελεσματική διαχείριση των προνοιακών αναπηρικών επιδομάτων και του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων.