ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Το COBALT Personal Banking σε δέκα επιπλέον καταστήματα

Οι πελάτες COBALT έχουν πρόσβαση σε επιλεγμένα καταστήματα του Δικτύου της Παγκρήτιας, σε διακριτούς χώρους, ενώ διατηρούν το δικαίωμα για αποκλειστικές τιμολογήσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κ. Μακέδος στο BD: Ολική επιστροφή στο... 2004 με κοσμογονία έργων 25 δισ.

«Ιστορική ευκαιρία για την ενίσχυση των υποδομών - εθνικό καθήκον η υλοποίηση των έργων», σημειώνει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ. Τι είπε για τις καταστροφές στη Θεσσαλία, το κυκλοφοριακό, την Attica Bank και τον πέμπτο πόλο στις τράπεζες.
businessdaily-Pagkritia-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Νέες προθεσμιακές καταθέσεις με 3 ηλεκτρονικά βήματα

Η τράπεζα φέρνει το πρώτο της ψηφιακό προϊόν, με τις νέες προθεσμιακές καταθέσεις να διατίθενται για ποσά από 5.000 έως 50.000 ευρώ και δυνατότητα επιλογής διάρκειας ανάμεσα σε 7 ημέρες, 1 μήνα, 3 μήνες, 6 μήνες και 12 μήνες.
businessdaily-Pagkritia-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο υποκατάστημα στην Τρίπολη δημιούργησε η Παγκρήτια Τράπεζα

Το νέο κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης παρέχει σύγχρονη και φιλική τραπεζική εξυπηρέτηση, ενισχύοντας την παρουσία της Τράπεζας στην Πελοπόννησο, μια περιφέρεια με σημαντικό οικονομικό ενδιαφέρον.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Εγκρίθηκε η συγχώνευση με Συνεταιριστική Τράπεζα Κ. Μακεδονίας

Η συγχώνευση έλαβε το «πράσινο φως» από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ μέσω αυτής η Παγκρήτια  Τράπεζα επεκτείνει το δίκτυο της σε ολόκληρη την Ελλάδα  με πάνω από  50 καταστήματα.
businessdaily-PancretaBank-Bartholomaios-CEO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Mεγάλη συμμετοχή στο 2ο Cobalt Market Update

Στελέχη από τους οίκους Schroders, BlackRock και Triton Asset Management ανέλυσαν θέματα που αφορούν στις διεθνείς και εσωτερικές οικονομικές εξελίξεις με στόχο την άμεση και τεκμηριωμένη πληροφόρηση των COBALT πελατών της Τράπεζας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στην αύξηση του αποτυπώματός της στη Μακεδονία στοχεύει η Παγκρήτια

Η τράπεζα περιμένει το πράσινο φως από την ΤτΕ για την ολοκλήρωση της απορρόφησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας που θα αυξήσει την παρουσία της στη περιοχή Μακεδονίας.
Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στόχος η δημιουργία του πέμπτου τραπεζικού πόλου από την Παγκρήτια

Όραμα της Παγκρήτιας είναι η δημιουργία μιας ισχυρής τράπεζας με έδρα το Ηράκλειο και εφαλτήριο ολόκληρη την Κρήτη, αναπτύσσοντας ένα μοντέλο εξειδικευμένης συμβουλευτικής τραπεζικής που δεν υπάρχει μέχρι σήμερα στην χώρα μας.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η «χούντα» Κασσελάκη, τι είπε ο Φέσσας για Κωτσόβολο και τα τυχερά παιχνίδια

Ο έρωτας της αριστεράς με τα πραξικοπήματα, το σχέδιο της ACS για tip στους διανομείς, τα έσοδα από την άνθηση του τζόγου, το fit & proper των εφοπλιστών, το καμπανάκι του ΙΟΒΕ και το μέρισμα της Όλυμπος.