ΓΔ: 1236.36 1.27% Τζίρος: 65.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:44:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Pagkritia Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Παγκρήτια Τράπεζα δημιουργεί νέα Διεύθυνση Ναυτιλιακής Τραπεζικής

Επικεφαλής της Διεύθυνσης αναλαμβάνει ο Κων. Οικονόμου, έμπειρο στέλεχος της ναυτιλιακής τραπεζικής με μακροχρόνια επιτυχημένη σταδιοδρομία σε θέσεις ευθύνης μεγάλων τραπεζικών ιδρυμάτων.
Pagkritia Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Ενέκρινε το ΔΣ τη συμμετοχή στην ΑΜΚ της Attica Bank

Με τη συμμετοχή της Παγκρήτιας Τράπεζας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank τίθενται οι βάσεις και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τη συνένωση των δύο πιστωτικών ιδρυμάτων σε δεύτερο χρόνο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Πόσα χρήματα βάζουν Thrivest, Παγκρήτια και ΤΧΣ στην ΑΜΚ

Στην ΑΜΚ θα συμμετέχουν με κάλυψη ποσών αφενός έως 329 εκατ. για το ΤΧΣ, έως 30 εκατ. για τη Thrivest και έως 34 εκατ. για την Παγκρήτια, ήτοι συνολικά έως 64 εκατ., μέσω κάλυψης τυχόν αδιάθετων μετοχών.
Pagkritia Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Μειώνει κατά 50 μονάδες τα επιτόκια των ενήμερων στεγαστικών

Το παραπάνω επιτόκιο αναφοράς θα διατηρηθεί σταθερό από Μάιο 2023 έως Απρίλιο 2024, με την προϋπόθεση ότι το δάνειο θα παραμείνει ενήμερο και για τους 12 μήνες διάρκειας του Προγράμματος.
Pagkritia Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Επιτάχυνση της συγχώνευσης με την Συνεταιριστική Κεντ. Μακεδονίας

Η Τράπεζα, με την απορρόφηση του δικτύου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας θα ισχυροποιήσει τη θέση της στις δυναμικές αγορές της Κατερίνης και των Σερρών.
Pagkritia Trapeza
ESG

Η Παγκρήτια υιοθετεί τις Αρχές Ενδυνάμωσης των Γυναικών (WEPs) των ΗΕ

Διαχρονικά, ύψιστη προτεραιότητα της Τράπεζας είναι η στήριξη των ανθρώπων της, καθώς και η ανάδειξη και ενδυνάμωση των στελεχών της. Σήμερα, οι γυναίκες αγγίζουν σχεδόν το 50% του συνόλου του δυναμικού της.
Pagkritia Trapeza
ESG

Παγκρήτια Τράπεζα: Στηρίζει τους πληγέντες σε Τουρκία και Συρία

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, προχώρησε στη δωρεά ποσού 100.000€ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προκειμένου, μέσω του μηχανισμού που διαθέτει, να καλυφθούν για το επόμενο διάστημα οι καθημερινές ανάγκες 1.000 ατόμων.