ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Pakistan, Flag, Simaia

Ένοπλοι σκότωσαν 7 τελωνειακούς υπαλλήλους σε δύο επιθέσεις στο Πακιστάν

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις δύο επιθέσεις από την Πέμπτη, με την αστυνομία να δηλώνει ότι διεξάγει έρευνες. Η ασφάλεια σε περιοχές του Πακιστάν που συνορεύουν με το Αφγανιστάν έχει επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια.
Syria
ΔΙΕΘΝΗ

Eπιθέσεις στο Βαλουχιστάν του Πακιστάν με 11 άτομα να χάνουν τη ζωή τους

Δεν έχει υπάρξει ανάληψη της ευθύνης ως αυτό το στάδιο, πάντως ο Αλά Μπαχς, ο αξιωματικός της αστυνομίας, θεωρεί πως φέρει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενέργειας αυτονομιστών Βελούχων.
Pakistan, Flag, Simaia
ΔΙΕΘΝΗ

Επτά στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση εναντίον φυλακίου στο Πακιστάν

Οι έξι δράστες επιτέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο φυλάκιο, κοντά στη Μιρ Αλί, στην περιφέρεια Βόρειο Ουαζιριστάν, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, διευκρίνισε η υπηρεσία επικοινωνίας του στρατού.
Pakistan, Flag, Simaia
ΔΙΕΘΝΗ

Για δεύτερη φορά εξελέγη πρόεδρος του Πακιστάν ο Ασίφ Αλί Ζαρντάρι

Η εκλογή του θεωρείτο αδιαμφισβήτητη, καθώς προβλεπόταν στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που συνάφθηκε μετά τις βουλευτικές και περιφερειακές εκλογές της 8ης Φεβρουαρίου, οι οποίες αμαυρώθηκαν από σοβαρές κατηγορίες για παρατυπίες.
Pakistan, Flag, Simaia
ΔΙΕΘΝΗ

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων των εκλογών στο Πακιστάν

Οι ανεξάρτητοι έχουν προβάδισμα έναντι του κόμματος ενός άλλου πρώην πρωθυπουργού, του Ναουάζ Σαρίφ, που κέρδισε 75 έδρες -έγινε έτσι το μεγαλύτερο κόμμα στο κοινοβούλιο καθώς οι ανεξάρτητοι του Χαν συμμετείχαν στη διαδικασία ως μεμονωμένοι υποψήφιοι.
Pakistan, Flag, Simaia
ΔΙΕΘΝΗ

To κόμμα του πρώην πρωθυπουργού του Πακιστάν σκοπεύει να σχηματίσει κυβέρνηση

Σήμερα, ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Πακιστάν συνεχάρη τη χώρα για την «επιτυχημένη διεξαγωγή» των εθνικών εκλογών, λέγοντας πως το έθνος έχει ανάγκη από «σταθερά χέρια» για να απομακρυνθεί από την πολιτική «της αναρχίας και της πόλωσης».
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 7 νεκροί στο Ιράν από πυραυλικά πλήγματα του Πακιστάν

Το υπουργείο Εξωτερικών του Πακιστάν επιβεβαίωσε πως ο στρατός της χώρας εξαπέλυσε «πλήγματα εναντίον κρησφύγετων τρομοκρατών» στο Ιράν, έπειτα από ιρανική επίθεση στην πακιστανική επικράτεια.
Pakistan, Flag, Simaia
ΔΙΕΘΝΗ

Ένοπλοι έκαναν επίθεση σε αεροπορική βάση στο κεντρικό Πακιστάν

Τρεις μαχητές σκοτώθηκαν πριν μπουν στη βάση, ενώ οι άλλοι είχαν στριμωχτεί πριν ξεκινήσει η επιχείρηση εκκαθάρισης, ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του. Δεν ανέφερε θύματα μεταξύ του προσωπικού ασφαλείας.