ΓΔ: 1236.2 1.25% Τζίρος: 94.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΑΣΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επέστρεψε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την εντολή ο Ν. Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια κυβερνητικών συγκλήσεων, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικ. Σακελλαροπούλου να εύχεται να υπάρξει η «καλύτερη λύση για τον τόπο».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ακτινογραφία μιας ιστορικής κάλπης: Θρίαμβος Μητσοτάκη, συντριβή ΣΥΡΙΖΑ

Το αποτέλεσμα που εξέπληξε και τους πιο αισιόδοξους στη ΝΔ, ο στόχος για περαιτέρω αύξηση ποσοστών στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και η μεγάλη ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ.
Πλατεία Συντάγματος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόμματα αποκομμένα από την κοινωνία, πολίτες αποκομμένοι από τα κόμματα

Το 2019 ψήφισαν 2 εκατ. πολίτες λιγότεροι σε σχέση με το 2004. Τα κόμματα παραμένουν αγκιστρωμένα σε έναν παλαιοκομματικό τοξικό ανταγωνισμό αδυνατώντας να πείσουν, να εμπνεύσουν και να κινητοποιήσουν ευρύτερες κοινωνικές ομάδες.
Gerapetritis, Kyvernisi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Γεραπετρίτης: Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση μετά τις εκλογές

Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε πως η απλή αναλογική έχει εξαιρετικά μεγάλη δυσκολία να παραγάγει μια κυβέρνηση η οποία θα είναι βιώσιμη και ισχυρή, σημειώνοντας πως η στάση Ανδρουλάκη δεν επιτρέπει ενδεχόμενη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τελευταίο σπριντ για τις κάλπες και το στοίχημα της αυτοδυναμίας

Οι τελευταίες προσπάθειες των κομμάτων για την προσέλκυση αναποφάσιστων και νέων ψηφοφόρων. Κλείνει την πόρτα στο ΠΑΣΟΚ ο Κ. Μητσοτάκης και θα επιδιώξει την αυτοδυναμία στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ανάχωμα στον ελιτισμό της ΝΔ και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Επικρίνει έντονα την κυβέρνηση της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι «για το κράτος δικαίου, η θεσμική παρακμή άγγιξε πρωτόγνωρα επίπεδα, με αποκορύφωμα το ζοφερό σκάνδαλο των υποκλοπών, πράγμα που αναγνωρίζουν και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς ναυάγησε στην... Αγία Παρασκευή η κυβέρνηση συνεργασίας

Οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών στο ντιμπέιτ επιβεβαίωσαν ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ακολουθούν μοναχικούς δρόμους.. Δεν σκοπεύουν να συμπράξουν μετά την 21 Μαΐου, δίνουν ραντεβού στις κάλπες με ενισχυμένη αναλογική.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόβονται οι γέφυρες ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, σκληρή μάχη στον χώρο του κέντρου

Σήμερα το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Πώς «καίγονται» τα σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Σκληρή αντιπαράθεση των δύο κομμάτων για τους ψηφοφόρους του «μεσαίου χώρου». Στο 12% το ποσοστό των αναποφάσιστων.