ΓΔ: 814.06 -0.32% Τζίρος: 41.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τράπεζα της Ελλάδος

ΤτΕ: Πιστοποιήθηκε με το Πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της τράπεζας, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί βασικό πυλώνα της κοινωνικής ευθύνης της Τράπεζας της Ελλάδος και σημαντική παράμετρο του στρατηγικού σχεδιασμού της.
ΔΙΕΘΝΗ

Ταϊβάν: Ισχυρός σεισμός 7,2 βαθμών σημειώθηκε στο νοτιοανατολικό τμήμα

Λίγο αργότερα εκδόθηκε ανακοίνωση για τσουνάμι από το αμερικανικό σύστημα προειδοποίησης τσουνάμι. Οι αρχές δεν εκδίδουν προειδοποίηση για τσουνάμι για σεισμούς που είναι μεγέθους κάτω των 7 βαθμών.
ESG

ESG: Ένας όρος που πλέον επανακαθορίζει τον κόσμο του επιχειρείν

Παρά τον μεγάλο αριθμό άρθρων και αναφορών στην καθημερινή οικονομική ειδησεογραφία παραμένει ακόμη ένα ακρωνύμιο, η σημασία του οποίου δεν έχει γίνει ευρέως κατανοητή, ειδικά από μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΘ: Αειφορία, κυκλική οικονομία και πράσινη ενέργεια θα χαρακτηρίζουν το μέλλον

Στη μελέτη συμμετείχαν πάνω από τετρακόσια άτομα που εργάζονται σε προγράμματα καινοτομίας με μαθητές, που, όπως είπε, είναι ουσιαστικά οι άνθρωποι που θα δημιουργήσουν τις νεοφυείς επιχειρήσεις του 2035
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σήμα κινδύνου για τον πλανήτη για καταστροφική άνοδο της θερμοκρασίας

Καταστροφικές συνέπειες εξαρτώνται από τη διάρκεια που θα έχει η αύξηση της θερμοκρασίας με ερευνητές να σημειώνουν πως αν η αύξησή της 1,5 βαθμών Κελσίου διαρκέσει 50 ή 60 χρόνια, ο πλανήτης θα ζήσει τα χειρότερα.
Pakistan, Klimatiki Allagi, Climate Change
ΔΙΕΘΝΗ

Πακιστάν: Προειδοποιήσεις για εξάπλωση ασθενειών μετά τις πλημμύρες

Οι βροχοπτώσεις ρεκόρ της εποχής των μουσώνων και το λιώσιμο των παγετώνων στα βουνά του βόρειου Πακιστάν προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες στη χώρα, οι οποίες έχουν επηρεάσει 33 εκατομμύρια κατοίκους.
Nea Yorki, New York, Climate Change, USA
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο στρατός βοηθά στη διανομή μπουκαλιών νερού στο πλημμυρισμένο Τζάκσον,

Οι εργασίες για την αποκατάσταση της πίεσης στο δίκτυο έχουν ξεκινήσει, όμως προς το παρόν οι κάτοικοι βασίζονται σε αυτά τα μπουκάλια νερό. Κάθε κάτοικος δικαιούται να πάρει δωρεάν από τα σημεία διανομής δύο πακέτα μπουκάλια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Αθηναίων αναβαθμίζει και αναπλάθει τους χώρους πρασίνου

Το πρόγραμμα της ανάπλασης του πρασίνου υλοποιείται βάσει λεπτομερούς σχεδιασμού, που εξασφαλίζει την ορθή χρήση και κατανάλωση νερού, μέσω της αναβάθμισης και πλήρους αυτοματοποίησης του αρδευτικού συστήματος.
Larissa-UNESCO
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα παλιά αντιπλημμυρικά έργα σώζουν την πόλη της Λάρισας

Είναι μια από αυτές τις πόλεις που δεν σημειώνονται πλημμυρικά φαινόμενα παρά το γεγονός ότι τη διασχίζει ποτάμι. Σημαντικό ρόλο σε αυτό το γεγονός παίζει το δίκτυο υποδομών που κατασκευάστηκε πριν αρκετά χρόνια.