ΓΔ: 1195.2 -1.17% Τζίρος: 31.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:19:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Kyriakos Mitsotakis, Nikos Hardalias

Κ. Μητσοτάκης: Εφικτός ο στόχος να εκλεγεί ο Ν. Χαρδαλιάς από τον α' γύρο

Ο πρωθυπουργός σε περιοδεία στον Βύρωνα, μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ν. Χαρδαλιά, τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει έντονη πολιτική χροιά στις εκλογές για τις 13 Περιφέρειες της χώρας.
Sxoleio, Panelladikes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική, σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης για πιθανές δυσκολίες που έχουν σημειωθεί σε ορισμένους δήμους θα υπάρξουν τοπικές αποφάσεις από τους δημάρχους. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο λεκανοπέδιο από το κύμα κακοκαιρίας.
Patoulis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάνω από 12.000 ενταγμένα έργα άνω των 1,8 δισ. ευρώ στην Αττική

Ο περιφερειάρχης ανέφερε πως το ΠΕΠ Αττικής με ενταγμένα έργα χρηματοδότησε την υλοποίηση 12.149 έργων και δράσεων, αυξάνοντας κατακόρυφα την απορρόφηση των πόρων του προγράμματος σε ποσοστό άνω του 96%.
Apostolos Tzitzikostas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η περιφέρεια Κ. Μακεδονίας καταργεί τα ανταποδοτικά τέλη για τους πολίτες

Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός της Περιφέρειας και οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες οδηγεί στο τέλος των ανταποδοτικών τελών που είχαν επιβληθεί από το 1994 ενισχύοντας το εισόδημα των 150.000 πολιτών της Κ. Μακεδονίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στο Κερατσίνι

Πρόκειται για ένα έργο νευραλγικής σημασίας, καθώς εκτιμάται ότι θα θωρακίσει αποτελεσματικά σχεδόν όλη την πόλη η οποία για χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά πλημμυρικά προβλήματα, τα οποία στο παρελθόν κόστισαν και ανθρώπινες ζωές. 
agrotes-trofima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πότε θα ξεκινήσει η διανομή τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες της Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής θα διανείμει τρόφιμα (ξηρά, νωπά) και είδη πρώτης ανάγκης σε 7.821 οικογένειες που διαμένουν σε δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων, στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ.