ΓΔ: 827.06 0.25% Τζίρος: 49.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Παρέμβαση Κομισιόν για πλειστηριασμούς: Τι ζητάει από την κυβέρνηση

Δεν πρέπει να παραταθεί άλλο το γενικό «πάγωμα» διαδικασιών αναγκαστικής εκτέλεσης, τονίζει η Επιτροπή στην 9η έκθεση αξιολόγησης. Διαπιστώνεται γενικά καλή πρόοδος αλλά και καθυστερήσεις σε μεταρρυθμίσεις.
ektasis development
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προσφορές σήμερα μέχρι τις 18.00 για τα ακίνητα της Ektasis Development

Ο ειδικός διαχειριστής τρέχει κανονικά τη διαδικασία διαγωνισμών για τη διάθεση των ακινήτων και υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για τη δυνατότητα άμεσης αποσφράγισης των προσφορών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχέδιο για «πάγωμα» πλειστηριασμών το 2021, παρενέργειες στην αγορά

Τράπεζες και servicers προειδοποιούν για τον κίνδυνο νέας γενιάς «στρατηγικών» κακοπληρωτών. Στρεβλώσεις και στη λειτουργία των επιχειρήσεων από την εξομοίωση των μη πληττόμενων οφειλετών με τους πληττόμενους.
Efi Axtsioglou-SYRIZA-politiki-vouli
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση μεθοδεύει εν κρυπτώ 35.000 πλειστηριασμούς

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι η κυβέρνηση έδωσε μια ασφυκτική προθεσμία, η οποία λήγει, και από τους 40.000 ανθρώπους έχουν κατορθώσει να υποβάλουν οριστικές αιτήσεις μόλις 4.400.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μητσοτάκης: Επίδομα σε ασθενέστερους, αναστολή πλειστηριασμών

Με ειδική νομοθετική ρύθμιση του υπ. Δικαιοσύνης θα υπάρξει αναστολή των πλειστηριασμών, ενώ μέσω στοχευμένων έξυπνων τεστ κορονοϊού στους μαθητές θα αποφασιστεί το άνοιγμα Γυμνασίων - Λυκείων.
house
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κίνδυνος αποτυχίας για το πρόγραμμα «Γέφυρα»: Τι δείχνουν οι αιτήσεις

Ενώ το πρόγραμμα απευθύνεται σε 300.000 δανειολήπτες, μόνο 92.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί, μία εβδομάδα πριν τη λήξη της προθεσμίας και σε 29.000 αιτήσεις δεν έχει δηλωθεί αποδοχή της άρσης τραπεζικού απορρήτου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς γλιτώνουν τον πλειστηριασμό οι ευάλωτοι δανειολήπτες

Ποιοι είναι οι οικονομικά ευάλωτοι που μπορούν με μια αίτηση στην τράπεζα να αποφύγουν πλειστηριασμό ως το τέλος του έτους. Κανονικά θα προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί για τους υπόλοιπους δανειολήπτες.