ΓΔ: 1217.75 1.48% Τζίρος: 81.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Quest Holdings
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest: Άνοδος 13,6% των πωλήσεων που ανήλθαν στα 544 εκατ. το α΄εξάμηνο

Σχεδόν σταθερά παρέμειναν τα καθαρά κέρδη, ενώ θετικές είναι οι προοπτικές για το σύνολο των δραστηριοτήτων μέχρι το τέλος του 2023 όπου αναμένεται ανάπτυξη των εσόδων και της κερδοφορίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Χάκερς έκλεψαν τους αριθμούς των κινητών 2.800 Ελβετών αστυνομικών

Το Εθνικό Κέντρο Κυβερνοασφάλειας (NCSC) ενημέρωσε την αστυνομία της Βέρνης στις 21 Ιουλίου για το σφάλμα ασφαλείας στην εφαρμογή «MobileIron», όμως αν και το πρόβλημα επιλύθηκε γρήγορα, οι πληροφορίες είχαν ήδη διαρρεύσει.
epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρωταθλήτρια... εξαγορών η Epsilon Net, στόχος ο διπλασιασμός μεγεθών

Η εταιρεία πληροφορικής ξεκίνησε τη χρηματιστηριακή πορεία της από την Εναλλακτική Αγορά και έχει πλέον κεφαλαιοποίηση άνω των 500 εκατ. Τρεις εξαγορές έχει ολοκληρώσει ήδη μέσα στο 2023.
giota paparidou sepe
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιώτα Παπαρίδου: H ψηφιακή τεχνολογία χρειάζεται εξειδικευμένα στελέχη

Η πρόεδρος ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), δηλώνει ότι «υπάρχει σοβαρή έλλειψη και χρειάζεται να κινηθούμε άμεσα όλοι μαζί με συνεργασία στην κάλυψη αυτού του κενού».
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets, bonds, omologa
ΑΓΟΡΕΣ

Η ώρα της αλήθειας για τις μετοχές και η πιθανή αναβάθμιση - έκπληξη

Στα εταιρικά κέρδη στρέφεται το ενδιαφέρον της αγοράς, τι περιμένουν οι αναλυτές. Με ενδιαφέρον αναμένεται η αξιολόγηση της χώρας από τη Scope στις 4 Αυγούστου, καθώς ο οίκος πλησιάζει στην αναγνώριση από την ΕΚΤ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΒ: Ανάγκη να έχουμε διασύνδεση πανεπιστημίων και επιχειρήσεων

Όπως τόνισε ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ, Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης πρέπει να αμβλύνουμε τις δυσκολίες στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας που αποτυπώνεται στους δείκτες του ΟΟΣΑ.