ΓΔ: 891.41 0.46% Τζίρος: 82.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΛΟΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόσκληση του υπ. Ναυτιλίας στις ακτοπλοϊκές για κάλυψη 127 γραμμών

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα μπορούν να αποκλειστούν από την πρόσκληση πλοιοκτήτες των οποίων τα πλοία τους στο παρελθόν έχουν υποπέσει σε σοβαρές ή επαναλαμβανόμενες παραβάσεις καλής εκτέλεσης των δρομολογίων / όρων δρομολόγησης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Safe Bulkers: Αγορά 4 πλοίων με τα κεφάλαια του κοινού ομολογιακού δανείου

Τα αντληθέντα κεφάλαια είναι κατατεθειμένα σε τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας σε ευρώ και θα παραμείνουν σε ευρώ ή σε δολάρια Η.Π.Α., κατ’ επιλογή της εταιρείας, έως την πλήρη διάθεσή τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρεκόρ για τον ελληνόκτητο στόλο, ξεπέρασε τους 355,34 εκατ. dwt

Σε σύγκριση με πέρσι ο ελληνικών συμφερόντων στόλος, μετράει 102 πλοία περισσότερα και 4,87 εκατ. επιπλέον dwt. Τα δεδομένα περιλαμβάνουν και 167 υπό παραγγελία πλοία συνολικής μεταφορικής ικανότητας 16,26 εκατ. dwt.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανένα πρόβλημα για τα ελληνικά πλοία στα λιμάνια Ρωσίας - Ουκρανίας

Η Μικτή Στρατιωτική Επιτροπή του Lloyd's Market Association (LMA) κατέταξε τα ρωσικά και ουκρανικά ύδατα της Μαύρης και Αζοφικής Θάλασσας στον κατάλογο περιοχών αυξημένων στρατιωτικών, πειρατείας, τρομοκρατίας και συναφών κινδύνων.
grimaldi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπάθεια απεγκλωβισμού δυο Ελλήνων από το φλεγόμενο Euroferry Olympia

Στο σημείο όπου είναι σε εξέλιξη το συμβάν βρίσκεται ένα πλοίο με πυροσβεστικά οχήματα που κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού στο πλοίο, αλλά και ένα ρυμουλκό που επιχειρεί και αυτό στην κατάσβεση της φωτιάς. Έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των επιβατών.