ΓΔ: 867.8 0.98% Τζίρος: 88.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ukraine-russia

Η Ουκρανία υποστηρίζει ότι κατέστρεψε ένα ακόμη ρωσικό πολεμικό πλοίο

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται πως κατάφεραν να καταστρέψουν περισσότερα ρωσικά πολεμικά πλοία στην Μαύρη Θάλασσα σήμερα, δημοσιεύοντας και σχετικό βίντεο. Η Μόσχα δεν σχολίασε ακόμα την είδηση.
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανικός στρατός: Το πλήρωμα του Moskva δεν μπορεί να έχει σωθεί

Το πλήγμα εναντίον του Moskva «δεν έπληξε μόνο το σκάφος, έπληξε και τις ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες του εχθρού», εκτίμησε εκπρόσωπος της στρατιωτικής διοίκησης της νότιας περιοχής της Ουκρανίας.
Koutsogiannis-Lockheed
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γρ. Κουτσογιάννης (Lockheed) στο BD: Ευκαιρία ανάπτυξης τα εξοπλιστικά

Ο διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης της Lockheed Martin Rotary and Mission Systems μιλά στο Business Daily για το εξοπλιστικό πρόγραμμα του Ναυτικού, την πρόταση της εταιρείας και τις δυνατότητες συμπαραγωγής στην Ελλάδα.
ΔΙΕΘΝΗ

Το ρωσικό πολεμικό ναυτικό ξεκινά ασκήσεις στη Βαλτική Θάλασσα

Η Ρωσία έχει δηλώσει ότι θα «απαντήσει κατάλληλα» εάν η Ουάσιγκτον ενισχύσει τον αριθμό των στρατευμάτων στην Ανατολική Ευρώπη, αφού η εφημερίδα New York Times ανέφερε σε δημοσίευμα της ότι ο Λευκός Οίκος εξετάζει μια τέτοια κίνηση.
Belharra - Naval Group
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Επιτροπή της Βουλής οι συμβάσεις για Belharra και Rafale

Λίγο πριν το τέλος του χρόνου, έρχονται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, τα δύο μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, μετά από πάρα πολλά χρόνια «ξηρασίας».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπερψηφίσθηκε η τροπολογία για επιπλέον χρηματοδότηση του Πολεμικού Ναυτικού

Αφορά στη χρηματοδότηση του προγράμματος ναυπήγησης της πυραυλακάτου στα ναυπηγεία Ελευσίνας και την ολοκλήρωση πρόσθετων εργασιών των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Belharra, Fregates, Gallia, France
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρέχουν οι ελληνικές εταιρείες άμυνας για να μπουν στα νέα εξοπλιστικά

Συναντήσεις ελληνικών εταιρειών και Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών με γαλλικές εταιρείες για τις φρεγάτες, προσπάθεια εισόδου και στο πρόγραμμα των Rafale. Προσδοκίες για συνεργασίες και για τα F-35.