ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΟΛΩΝΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Ντ. Τουσκ: Συζητάμε με την Ουκρανία την παύση των εμπορικών συναλλαγών

«Είμαι έτοιμος να λάβω σκληρές αποφάσεις όσον αφορά τα σύνορα με την Ουκρανία, πάντα σε συνεννόηση με το Κίεβο, ώστε να μην υπάρχουν περιττές εντάσεις», δήλωσε ο επικεφαλής της πολωνικής κυβέρνησης.
ΔΙΕΘΝΗ

Οι Πολωνοί αγρότες σε αποκλεισμό ενός σημαντικού περάσματος με τη Γερμανία

«Αναμένουμε τα αποτελέσματα (της δράσης μας) και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο», υπογράμμισε ένας από τους διοργανωτές της κινητοποίησης.
ΔΙΕΘΝΗ

Πολωνία: Οι αγρότες σχεδιάζουν πλήρη αποκλεισμό των ουκρανικών συνόρων

Στην Πολωνία, οι αγρότες επιδεικνύουν ιδιαίτερη μαχητικότητα απέναντι στον αντίκτυπο των φθηνών εισαγωγών τροφίμων από την Ουκρανία. Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησαν μια απεργία διάρκειας 30 ημερών.
ΔΙΕΘΝΗ

Οι αγρότες απέκλεισαν περισσότερους από 160 δρόμους στη Πολωνία

Περισσότερα από 100 τρακτέρ συνέρευσαν στο Ρίκι, στη νοτιοανατολική Πολωνία, προτού αρχίσουν να κατευθύνονται με χαμηλή ταχύτητα προς την πόλη Ντέμπλιν, σε απόσταση 12 χιλιομέτρων, προκαλώντας σοβαρό μποτιλιάρισμα.
ΔΙΕΘΝΗ

Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις των Πολωνών οδηγών φορτηγών στα σύνορα

«Έχουμε μια συμφωνία, τη συμφωνία που περίμεναν όχι μόνοι οι Πολωνοί μεταφορείς αλλά και πολλοί επιχειρηματίες στην Πολωνία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ουκρανία», είπε στους δημοσιογράφους ο υπουργός υποδομών Ντάριους Κλίμτσακ.