ΓΔ: 903.25 -0.08% Τζίρος: 75.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΟΛΩΝΙΑ

Patriot-usa-australia
ΔΙΕΘΝΗ

Η Γερμανία στέλνει συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας Patriot στην Πολωνία

Tο Βερολίνο είχε ανακοινώσει πως θα προσέφερε στη γειτονική της χώρα βοήθεια στη φρούρηση του εναέριου χώρου της αναπτύσσοντας μαχητικά Eurofighter, μετά το περιστατικό με τον «αδέσποτο» πύραυλο.
zelensky
ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ με τον πύραυλο στην Πολωνία: Ήταν ρωσικός, δηλώνει η Βαρσοβία

Οι πολωνικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο πύραυλος που προκάλεσε τον θάνατο δύο πολιτών ήταν ρωσικός, αλλά προς το παρόν δεν γίνεται λόγος για σκόπιμη ενέργεια. Εκτάκτως συνεδριάζουν το G-7 και το NATO. Για τρομοκρατία μιλά ο Ζελένσκι.
Sarantis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η επένδυση της θυγατρικής του ομίλου Σαράντη στην Πολωνία

Στο νέο εργοστάσιο θα υπάρχουν νέοι χώροι παραγωγής πλήρως αυτοματοποιημένοι και εξοπλισμένοι με ρομποτικά συστήματα, με τη συμβολή της Polipak να είναι πολύ σημαντική για τον όμιλο.
ΔΙΕΘΝΗ

Αμερικανική εταιρεία θα δημιουργήσει τον πρώτο πυρηνικό σταθμό της Πολωνίας

Η χώρα σχεδίαζε εδώ και χρόνια να στραφεί στην παραγωγή πυρηνικής ενέργειας για μη στρατιωτικούς σκοπούς και το θέμα της ενεργειακής ασφάλειας ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Russia, Rossia, Kyroseis, Sanctions
ΔΙΕΘΝΗ

«Στοπ» στην είσοδο Ρώσων πολιτών βάζουν 4 ευρωπαϊκές χώρες

Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, και Πολωνία δεν θα επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα Ρώσων πολιτών για τουρισμό, για επιχειρηματικές, αθλητικές ή πολιτιστικές δραστηριότητες. Εξαιρούνται οι Ρώσοι αντιφρονούντες.
Germany
ΔΙΕΘΝΗ

Πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 1,3 τρισ. ευρώ ζητά η Πολωνία από Γερμανία

Ο ηγέτης του κυβερνώντος εθνικιστικού κόμματος Γιάροσλαβ Κατσίνσκι προκαλεί εντάσεις στις σχέσεις της Πολωνίας με τη Γερμανία, οι οποίες έχουν αυξηθεί μετά την εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.