ΠΟΜΙΔΑ

Ανεπαρκής η έκπτωση φόρου για τους ιδιοκτήτες ακινήτων τονίζει η ΠΟΜΙΔΑ

Η ΠΟΜΙΔΑ στην ανακοίνωση της σημειώνει πως ενώ «για τους άλλους έβρεχε 800αρια» δεν υπήρξε η παραμικρή πρόβλεψη αποζημίωσης για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχασαν σημαντικό μέρος των εισοδημάτων τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για «κουβαρνταλίκι» εις βάρος τους κατηγορούν την κυβέρνηση οι ιδιοκτήτες ακινήτων

Δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπολύουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι την κατηγορούν ότι ασκεί κοινωνική πολιτική εις βάρος τους, χωρίς να ανακοινώνει μέτρα στήριξής τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΜΙΔΑ: Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να πληρώνουν μόνιμα το τίμημα

«Οι αγανακτισμένοι ιδιοκτήτες ακινήτων από όλη τη χώρα δεν αισθάνονται μόνον κατάφωρα αδικούμενοι, αλλά και εμπαιζόμενοι, και ζητούν να μπει τέλος στην καταλήστευση των εισοδημάτων και των περιουσιών τους», αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Να τεθεί άμεσο τέλος στην μείωση των ενοικίων ζητά η ΠΟΜΙΔΑ

Η ένωση των ιδιοκτητών ακινήτων ζητά από την κυβέρνηση να χρηματοδοτηθεί η στήριξη των ενοικιαστών μέσα από τα 24 δισ. ευρώ που θα διατεθούν για την οικονομία και καταθέτει προτάσεις για μέτρα ανακούφισης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΜΙΔΑ: Η κυβέρνηση «ξέχασε» τους ιδιοκτήτες ακινήτων - Εμπαιγμός η μείωση ενοικίου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι είναι λανθασμένη η απόφαση της κυβέρνησης για μείωση 40% του ενοικίου στις επιχειρήσεις που πλήττονται και ζητά μέτρα στήριξης και των ιδιοκτητών ακινήτων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΠΟΜΙΔΑ ζητά αλλαγές στην πλατφόρμα για την διόρθωση των τετραγωνικών

Την άμεση προσθήκη νέων δυνατοτήτων στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ για τη δήλωση διόρθωσης των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων τους ζητά η ΠΟΜΙΔΑ με σημερινή της ανακοίνωση και ζητά και παράταση της προθεσμίας υποβολής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΜΙΔΑ: Ιστορική κοινωνική μεταρρύθμιση η μείωση φορολογίας των μισθωμάτων κύριας κατοικίας

Η ΠΟΜΙΔΑ με επιστολή της ζητά συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών προκειμένου να του παρουσιάσει τις προτάσεις για μεταρρύθμιση της φορολογίας των ιδιοκτητών ακινήτων.