ΓΔ: 823.09 2.35% Τζίρος: 50.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

PRODEA INVESTMENTS

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Prodea Investments: Στα 73,5 εκατ. ο κύκλος εργασιών με άνοδο 13,2%

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της, η εύλογη αξία των ακινήτων υπό διαχείριση ανήλθε σε 2.617,6 εκατ. ευρώ καταγράφοντας αύξηση 6,6% σε σχέση με το τέλος του 2021 που ήταν στα 2.445,4 εκατ. ευρώ.
prodea
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξενοδοχείο στην Ιταλία έναντι 49 εκατ. ευρώ αποκτούν Prodea και η Invel

Η Prodea και η Invel θα προβούν στη ριζική ανακαίνιση του ακινήτου, το ύψος της οποίας εκτιμάται ότι θα ανέλθει περίπου στα 25 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, χωρητικότητας έως και 100 δωμάτια, πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προχωρά σε δύο placement η Prodea για το 10% του μετοχικού κεφαλαίου

Μέσα στον Αύγουστο η πρώτη κίνηση για το 5%, στόχος η αύξηση της διασποράς της μετοχής. Πωλητές θα είναι υφιστάμενοι μέτοχοι, όπως η Castlelake, Goldman Sachs κ.α. Επενδύσεις έως και 200 εκατ. στον οικιστικό κλάδο.
The Ellinikon
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda: Μνημόνιο συνεργασίας με Prodea και CGS για σχολείο στο Ελληνικό

H συνεργασία αυτή προέκυψε στο πλαίσιο διαγωνιστικής διαδικασίας που διεξήγε η LAMDA για την ανάπτυξη σχολείου στο Ελληνικό. Το CGS Ellinikon αναμένεται να υποδεχτεί τον Σεπτέμβριο του 2026 τους πρώτους μαθητές και μαθήτριές του. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πού κατευθύνονται επενδύσεις 600 εκατ. από την Prodea σε ακίνητα

Σε πράσινα κτήρια στρέφει το 87% των επενδύσεών της η κορυφαία εταιρεία ακινήτων. Η διοίκηση προαναγγέλλει κινήσεις για την αύξηση της διασποράς της μετοχής, καθώς ένας μέτοχος ελέγχει σήμερα σχεδόν 98%.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η πτήση των τραπεζών, το real estate της ΤτΕ, η Prodea και η κατάντια του Facebook

Οι εξαιρετικά ελκυστικές αποτιμήσεις των τραπεζικών μετοχών, οι ουρές επενδυτών για δύο ακίνητα της ΤτΕ, η εξαγορά εταιρείας που ετοιμάζει η Prodea και οι διαφημίσεις για απάτες στο Facebook.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Prodea: Απέκτησε πέντε οικόπεδα στο Μαρούσι συνολικής αξίας 35 εκατ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στην έκταση αυτή θα κατασκευαστή ένα σύγχρονο συγκρότημα γραφείων, ενώ η χρηματοδότηση θα προέλθει και από τα έσοδα του «πράσινου» ομολόγου που εξέδωσε το 2021.