ΓΔ: 917.47 0.23% Τζίρος: 18.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:21:14 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Sakellaropoulou, proedros dimokratias

Σακελλαροπούλου: Ας δώσουμε σε όλα τα παιδιά ένα περιβάλλον αγάπης και φροντίδας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρεται, με ανάρτησή της στο Facebook, στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού και στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.
Sakellaropoulou, proedros dimokratias
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάρτηση της ΠτΔ στο Facebook για την επίσκεψη της στην Ουκρανία

Περιγράφει τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο Ζελένσκι, καθώς και τα όσα είδε από κοντά στην εμπόλεμη Ουκρανία, που την έκαναν να πιστέψει στο θάρρος και την αποφασιστικότητα των Ουκρανών να ξαναφτιάξουν τη χώρα τους.
Proedriko-megaro
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

'Ανοιξε σήμερα ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου για το κοινό παρουσία της ΠτΔ

Η κ. Σακελλαροπούλου δέχθηκε πολλά θετικά σχόλια από τους επισκέπτες για την ευκαιρία που παρέχεται και πάλι στο κοινό να έχει πρόσβαση σε αυτή την πραγματική όαση πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα γλυπτά που κοσμούν τον χώρο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ: Η Έξοδος του Μεσολογγίου αποδεικνύει την υπεροχή της ηθικής φύσης

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν προγραμματισμένο να παραστεί σήμερα στις εκδηλώσεις μνήμης στο Μεσολόγγι αλλά αναρρώνει από κορονοϊό γι' αυτό και απουσιάζει.   
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ : Είναι πολύ σημαντικό να περνάει το βιβλίο στις επόμενες γενιές

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα γράμματα, τις τέχνες αλλά και σε λιγότερο γνωστές πτυχές της ζωής της.
Sakellaropoulou, proedros dimokratias
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετική στον κορονοϊό διαγνώσθηκε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Όπως είναι αναμενόμενο οι προγραμματισμένες συναντήσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας αναβάλλονται. Νωρίτερα ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε μερική χαλάρωση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό από την 1η Μαΐου.
Sakellaropoyloy sto Mystra
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΠτΔ στο Φόρουμ των Δελφών: Άγκυρα ευρωπαϊκής σταθερότητας η Ελλάδα

Εγκαινιάζοντας το 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε στη δύσκολη συγκυρία για όλο τον κόσμο μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα είμαστε αμείλικτοι σε φαινόμενα αισχροκέρδειας

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ποσοστά πληθωρισμού που δεν έχουμε συναντήσει ξανά εδώ και 40 χρόνια είπε ο πρωθυπουργός. Αναφορά στην ανθρωπιστική κρίση εξαιτίας του πολέμου έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.