ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:02:24 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

PROFILE SOFTWARE

Profile Software

Profile: Ιστορικά υψηλές επιδόσεις το 2022, σημαντικές συμφωνίες το α´εξάμηνο

Το πρώτο εξάμηνο του έτους η Profile έκλεισε νέες συμφωνίες και σημαντικές επεκτάσεις συμβολαίων με 24 οργανισμούς σε 12 χώρες. Κλειδί για την ανάπτυξή της οι δύο εξαγορές εταιρειών σε Σουηδία και Γαλλία.
Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Profile: Ενίσχυση της κερδοφορίας 18% στα 2,6 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο

Παραμένει σε αναπτυξιακή πορεία ο όμιλος Πληροφορικής με τον κύκλο εργασιών να ενισχύεται κατά 33% στα 10,2 εκατ. ευρώ ενώ η ρευστότητα του ομίλου εξακολουθεί να βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα φτάνοντας τα 16,9 εκατ. ευρώ.
Liknoss-Group
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Liknoss εξαγόρασε την επιχειρηματική μονάδα UTS TicketLink της Profile

Με την εξαγορά ενισχύεται η παρουσία της εταιρείας σε Ελλάδα και Μεσόγειο και επιταχύνεται η πορεία της για να καταστεί ως η παγκόσμια ηγέτιδα Β2Β πλατφόρμα σε ακτοπλοϊκές κρατήσεις και ταξιδιωτικές υπηρεσίες.
Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Profile: Πώληση της μονάδας ticketing και τελωνειακών εργασιών

Η δραστηριότητα που μεταβιβάστηκε αφορά το σύστημα κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων UTS TicketLink και το λογισμικό διαχείρισης τελωνειακών εργασιών, της οποίας ο κύκλος εργασιών, το 2021 ανήλθε σε 851 χιλ. ευρώ.
Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 8 Ιουνίου η αποκοπή για τις δωρεάν μετοχές της Profile

Μετά τις αποφάσεις της ΓΣ των μετόχων της εταιρείας το μετοχικό κεφάλαιο της Profile διαμορφώνεται σε 24.027.832 μετοχές. Η έναρξη της διαπραγμάτευσης των 12.013.916 νέων δωρεάν κοινών, ονομαστικών μετοχών στο ΧΑ ορίζεται την 13η Ιουνίου 2022.
Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 25% προβλέπει η Profile για το 2022

Όπως ανέφερε και ο CEO της Profile, Ευάγγελος Αγγελίδης, ο κύκλος εργασιών θα φτάσει και πιθανότατα θα υπερβεί τα 25 εκατ. ευρώ, με τον όμιλο να στοχεύει στα δημόσια έργα ψηφιακού μετασχηματισμού αλλά και την γεωγραφική επέκτασή του.
Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Profile: Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη το 2021, άνοδος των πωλήσεων

O κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε € 20,12 εκατ. έναντι € 15,04 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2020, λόγω της ανάληψης νέων έργων, της σταθερής προτίμησης των υφιστάμενων πελατών αλλά και της εξαγοράς που πραγματοποίησε.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ψηφιοποίηση του Μετοχικού Ταμείο Στρατού στις Uni Systems και Profile

Στο πλαίσιο του έργου ύψους 3 εκατ. ευρώ, εκτός του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος θα δημιουργηθεί και διαδικτυακή πύλη ενώ θα ψηφιοποιηθεί και το έγχαρτο αρχείο. Θα αναπτυχθούν επίσης και ψηφιακές υπηρεσίες.
Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ρεκόρ μεγεθών για την Profile το 2021 μετά το άνοιγμα στη Σκανδιναβία

Σχεδόν διπλάσια τα καθαρά κέρδη της εταιρείας πληροφορικής τον προηγούμενο χρόνο, με ισχυρή ώθηση από την εξαγορά της εταιρείας ανάπτυξης συστημάτων διαχείρισης επενδύσεων Euronext Centevo.