ΓΔ: 1413.23 0.00% Τζίρος: 44.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:07:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

ΔΙΕΘΝΗ

ΟΗΕ: Χρειάζεται 4,2 δισ. δολάρια το 2024 για βοήθεια στην Ουκρανία

«Το πρόσφατο κύμα επιθέσεων υπενθυμίζει το καταστροφικό κόστος αυτού του πολέμου για τους αμάχους, την ώρα που ο σκληρός χειμώνας αυξάνει την έκτακτη ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια που σώζει ζωές», υπογράμμισε ο ΟΗΕ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψηφιακή έκθεση για την οικονομική άνθιση των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Η τεκμηριωμένη παρουσίαση αναδεικνύει την προκοπή και το φιλοπρόοδο πνεύμα του Ελληνισμού και φωτίζει πτυχές των επιτευγμάτων του όχι μόνο στον οικονομικό τομέα, αλλά και σε αυτόν της εκπαίδευσης.
ESG

Τρ. Πειραιώς: Στο Παγκόσμιο Φόρουμ των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες

Η Πειραιώς αποτέλεσε τον μοναδικό οργανισμό του ιδιωτικού τομέα από την Ελλάδα, που προσκλήθηκε από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο φόρουμ που προσκλήθηκαν περισσότερες από 100 εταιρείες κολοσσοί όπως η Google, η Microsoft, η Meta και η Sony.
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραηλινός στρατός: Σκότωσε επτά Παλαιστίνιους στη κατεχόμενη Δ. Όχθη

Η Χαμάς επιβεβαίωσε τον θάνατο τριών μαχητών της «στη μάχη του Κατακλυσμού του αλ Άκσα στην Τζενίν». Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας από την πλευρά του ανακοίνωσε «τρεις νεκρούς και 15 τραυματίες, εκ των οποίων τέσσερις σε κρίσιμη κατάσταση».
ΔΙΕΘΝΗ

Στα προ Brexit επίπεδα θέλει να μειώσει τη μετανάστευση η Βρετανία

Τον Ιούλιο, το Λονδίνο ψήφισε νόμο που απαγορεύει στους μετανάστες που φθάνουν παράνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο να ζητούν άσυλο, ανεξάρτητα από τους λόγους που τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους.
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Ζητά από το Μπακού την είσοδο παρατηρητών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Την ψήφο εμπιστοσύνης του Αζερμπαϊτζάν για την ασφάλεια του πληθυσμού ζητά η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, καθώς χιλιάδες Αρμένιοι κάτοικοί του Ναγκόρνο Καραμπάχ το εγκαταλείπουν με προορισμό την Αρμενία.