ΓΔ: 1419.25 -0.07% Τζίρος: 103.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΤΙΜΑ

estiasi-kafe-bar

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν έλεγχοι σε επιχειρήσεις για τραπεζοκαθίσματα

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη διαιώνιση του φαινομένου της παραβατικότητας που παρατηρείται σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης στο μείζον ζήτημα της ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων», αναφέρει σε σημερινή δήλωση του ο δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης.
Skrekas-Kostas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόστιμο 561.000 ευρώ στη FrieslandCampina για το βρεφικό γάλα

Μετά από τους σχετικούς ελέγχους σε πλήθος κωδικών, διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία σε εννέα (9) από αυτούς, μεταξύ αυτών και κωδικοί που αντιστοιχούν σε προϊόντα βρεφικού γάλακτος πέτυχε μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 405.000 ευρώ

Αποφάσισε και τη διαγραφή της εταιρείας «ARDU PRIME Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από το μητρώο παρόχων υπηρεσιών ανταλλαγής μεταξύ εικονικών νομισμάτων και παραστατικών νομισμάτων και από το μητρώο παρόχων υπηρεσιών θεματοφυλακής ψηφιακών πορτοφολιών της ΕΚ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΑΔ: 317 πρόστιμα σε φορείς για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου

Σε συνεργασία με στελέχη της ΕΛΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας από την 1η Ιανουαρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2023 διενήργησε ελέγχους σε 4.287 ιδιωτικές επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα του δημοσίου (νοσοκομεία, δήμοι, ΔΟΥ).
Skrekas-Kostas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Σκρέκας: Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και οι παρεμβάσεις θα είναι άμεσες

«Η επιβολή των προστίμων επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητα της Πολιτείας, μέσω κάθε θεσμικού βραχίονά της, για συνεχείς ελέγχους με σκοπό την εφαρμογή της νομοθεσίας» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πέφτει ο ρυθμός των ελέγχων στην αγορά, δεν αναμένονται μεγάλα πρόστιμα

«Αδύναμα» τα ευρήματα από ελέγχους σε πολυεθνικές για τα περιθώρια κέρδους, δεν δικαιολογούν νέα μεγάλα πρόστιμα. Πιο ήπια στάση των ελεγκτικών μηχανισμών απέναντι στις ελληνικές βιομηχανίες.
businessdaily-Skrekas-Kostas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόστιμο 2 εκατ. στην Dixons (Κωτσόβολος) για παραπλανητικές εκπτώσεις

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε: «Το είπαμε και το κάνουμε. Οι έλεγχοι του υπουργείου Ανάπτυξης  και η επιβολή των προστίμων θα συνεχιστούν με μοναδικό κριτήριο την εφαρμογή του νόμου».