ΓΔ: 886.72 -0.85% Τζίρος: 91.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΤΗΣΕΙΣ

tourismos-aerodromia

Υποχρεωτικό τεστ στην άφιξη για ανεμβολίαστους ταξιδιώτες από 16 χώρες

Αφορά επιβάτες πτήσεων που προέρχονται από Αίγυπτο, Αλβανία, Αργεντινή, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γεωργία, Κούβα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ινδία, Κίνα, Λιβύη, Μαρόκο, Βόρεια Μακεδονία, Πακιστάν, Ρωσία και Τουρκία, ανεξάρτητα από την υπηκοότητα τους.
Aerodromio Makedonia, Macedonia Airport, Fraport
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

YΠΑ: Παράταση για τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα λόγω πανδημίας

Μικρή παράταση δίνεται στις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα πτήσεων εξωτερικού που έχουν ως στόχο να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού εντός της επικράτειας. Είσοδος με rapid tests και πιστοποιητικά εμβολιασμού.
aerodromio, epivatiki, kinisi, aeroplana
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνονται οι notams - Τι ισχύει για τους ταξιδιώτες στα νησιά

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΥΠΑ παρατείνεται έως τις 31 Μαΐου, η απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα των υπηκόων τρίτων κρατών (δεν ισχύει για τους υπηκόους κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Συμφωνίας Σένγκεν).
germany-lockdown
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Υποχρεωτικό το διαγνωστικό τεστ από αύριο για επιβάτες πτήσεων

Μόνο με αρνητικό τεστ θα επιτρέπεται από αύριο στους επιβάτες να ταξιδεύουν προς τη Γερμανία, με βάση την απόφαση που πάρθηκε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τις κυβερνήσεις των κρατιδίων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΑ: Οι νέες αεροπορικές οδηγίες με ισχύ έως τις 15 Αυγούστου

Παρατείνεται έως και το Σάββατο 15 Αυγούστου, η αναστολή των πτήσεων από και προς Τουρκία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία. Επιπλέον, παρατείνεται έως τις 14 Αυγούστου η απαγόρευση εισόδου για μη ευρωπαίους πολίτες.
ΔΙΕΘΝΗ

Στην «πράσινη λίστα» του Βελγίου η Ελλάδα

Η Ελλάδα βρίσκεται στην «πράσινη» λίστα μαζί με 20 ακόμη χώρες: Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Λετονία, Κροατία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Εσθονία, Βουλγαρία, Τσεχία και Σλοβενία.