ΓΔ: 823.09 2.35% Τζίρος: 50.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΕΒ

hdb
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλούσια χρηματοδοτικά εργαλεία διαθέτει η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB)

«Θεωρώ ότι η φετινή είναι μια συμβολική χρονιά και στην 86η ΔΕΘ αναδεικνύεται ξανά η κανονικότητα τόσο σε επίπεδο συμμετοχών όσο και προοπτικής», επισήμανε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ), Αθανάσιος Σαββάκης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αντίθετος ο ΣΕΒ στην πρόταση της Κομισιόν για το φυσικό αέριο

Όπως επισημαίνει η Επιτροπή Ενέργειας του ΣΕΒ «η ελληνική βιομηχανία αντιμετωπίζει, ήδη, πολύ υψηλές τιμές ενέργειας και αυξημένο κόστος για την επίτευξη των κλιματικών στόχων που έχει θέσει η Ευρώπη».
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος startup υπηρεσιών υγείας στοχεύει ο ΣΕΒ

Σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε στο ΣΕΒ οι συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις στο εξωτερικό και η προσέλκυση κεφαλαίων βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων των νεοφυών επιχειρήσεων του τομέα υγείας και βιοεπιστημών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αγορά εργασίας: Ζητούνται ηλεκτρολόγοι, αλλά οι νέοι σπουδάζουν... chef

Πώς εξηγείται το παράδοξο με τη στρατιά άνεργων νέων και την ταυτόχρονη αδυναμία πολλών επιχειρήσεων να βρουν προσωπικό, κυρίως σε τεχνικές ειδικότητες. Χρ. Ιωάννου (ΣΕΒ): Ποια επαγγέλματα έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση.
SEV, SEB, Papalexopoulos
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Γιατί θα «καούν» οι σορτάκηδες, οι βίλες με ΕΝΦΙΑ Παγκρατίου και η διεύρυνση του ΣΕΒ

Οι προφητείες καταστροφής που θα διαψευστούν, οι όροι της ΕΚΤ για στήριξη, το επιτυχημένο άνοιγμα του ΣΕΒ, οι χλιδάτες βίλες με αντικειμενική αξία όσο ένα δυάρι, η επίσκεψη Στ. Ιωάννου στην Κύπρο και η συνεδρίαση της Επ. Κεφαλαιαγοράς.
SEV, SEB, Papalexopoulos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δ. Παπαλεξόπουλος: Κλίμα, ενέργεια, ανταγωνιστικότητα οι προτεραιότητες

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ στάθηκε στην ανάγκη να δώσουμε έμφαση σε αυτό το τρίπτυχο «για μια επιτυχημένη πράσινη μετάβαση, στην οικονομία της γνώσης μέσω της καινοτομίας και ψηφιοποίησης».