ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΕΒ

Συνάντηση της Τράπεζας Ηπείρου με τον ΣΕΒ για την επιχειρηματικότητα

Συζητήθηκε η πορεία των επιχειρήσεων της περιφέρειας Ηπείρου, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, καθώς και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσουν και οι δύο οργανισμοί στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι φοβάται ο Σπ. Θεοδωρόπουλος για τις επενδύσεις του Ταμείου Ανάκαμψης

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ αναφέρεται στην ανάγκη μιας νέας συμφωνίας κράτους, εργοδοτών και εργαζομένων, στο πλαίσιο της οποίας θα δοθεί κάποια ευελιξία στις επιχειρήσεις με αντάλλαγμα καλύτερες αμοιβές για τους εργαζόμενους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε για 7η χρονιά η έρευνα του ΣΕΒ «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν»

Η έρευνα απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως κλάδου ή μεγέθους με στόχο να εντοπιστούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή τους λειτουργία και στην αναπτυξιακή τους προοπτική.
viomixania
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΒ: Μειονέκτημα το υψηλό κόστος για την ελληνική βιομηχανία

Το κόστος της ενέργειας, το μη μισθολογικό κόστος και η - ευρωπαϊκή και ελληνική - γραφειοκρατία περιγράφηκαν στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου ως οι κύριοι ανασταλτικοί παράγοντες για την περαιτέρω επιτάχυνση της ανάπτυξης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πυλώνας σταθερότητας και ανάπτυξης η βιομηχανία σε έναν κόσμο που αλλάζει

Στην εκδήλωση του ΣΕΒ, «Σχέδιο και Τομές για το μέλλον των δυνατοτήτων μας», συζητούνται σειρά ζητημάτων από το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και την τεχνολογία μέχρι την ενεργειακή κρίση και τις προκλήσεις των επόμενων ετών για τη βιομηχανία.