ΓΔ: 904.09 0.09% Τζίρος: 65.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Μέτρα ύψους 5 δισ. θα λάβει η Σλοβενία έναντι της ενεργειακής κρίσης

Σε 1,5 δισ. ευρώ θα φτάσει η στήριξη προς τις επιχειρήσεις, ενώ 1,2 δισ. ευρώ αναμένεται να λάβουν τα νοικοκυριά, με τον πρωθυπουργό της χώρας να σημειώνει ότι οι επιχειρήσεις θα έχουν τιμές ενέργειες χαμηλότερες από των ευρωπαίων ανταγωνιστών τους.
Logistics, Exagoges, Exports, Limani, Port, Emporio, Trade
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποια ελληνικά προϊόντα μπορούν να κατακτήσουν την αγορά της Σλοβενίας

Σε ενημερωτικό σημείωμα του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας της Ελλάδος στη Λιουμπλιάνα σημειώνεται πως θα πρέπει να συνεκτιμηθεί το μεταφορικό κόστος και η τιμή λιανικής.
Ukraine- Kievo
ΔΙΕΘΝΗ

Έφθασαν στο Κίεβο οι πρωθυπουργοί Πολωνίας Τσεχίας και Σλοβενίας

Μήνυμα υποστήριξης της Ε.Ε στην Ουκρανία μεταφέρουν οι τρεις πρωθυπουργοί που αφίχθησαν νωρίτερα στο Κίεβο όπου αναμένεται να συναντηθούν με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Kαταδικάζει τη ρωσική εισβολή αλλά δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο ο Όρμπαν που παλεύει για την επανεκλογή του στην Ουγγαρία.
ΔΙΕΘΝΗ

Πακέτο μέτρων 2 δισ. ευρώ για τη στήριξη της οικονομίας, ανακοίνωσε η Σλοβενία

Το πακέτο μέτρων περιλαμβάνει κρατικές εγγυήσεις δανείων για τις επιχειρήσεις, συγχρηματοδότηση κοινωνικών εισφορών, προσωρινό επίδομα για τους αυτοαπασχολούμενους και πρόσθετα επιδόματα για τους συνταξιούχους.
ΔΙΕΘΝΗ

Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας Μάριαν Σάρετς

«Με αυτόν τον συνασπισμό, μ' αυτή την κατάσταση στο κοινοβούλιο, δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του κόσμου, θα μπορώ να το κάνω έπειτα από εκλογές», δήλωσε ο Σάρετς κατά την ανακοίνωση της παραίτησής του.