ΓΔ: 903.25 -0.08% Τζίρος: 75.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

SOCIAL MEDIA

twitter

Ανησυχίες πως ο Μασκ οδηγεί το Twitter σε αποσταθεροποίηση

Το Twitter έχει γίνει η αναγκαία πλατφόρμα επικοινωνίας με αναλυτές να αναφέρουν ότι οδεύει προς την αυτοκαταστροφή δίνοντας χαρά στους χειρότερους δικτάτορες και εγκληματίες πολέμου καθώς δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εντείνεται η πίεση σε αμερικανικές εταιρείες να αποχωρήσουν από το Twitter

Η άρση της απαγόρευσης αναρτήσεων στον Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε την αντίδραση ακτιβιστών για τα πολιτικά δικαιώματα, και ο Μασκ βρίσκεται στο επίκεντρο της σκληρής κριτικής για την απόφαση αυτή.
mask-tesla
ΔΙΕΘΝΗ

Για ενδεχόμενη χρεοκοπία του Twitter προειδοποιεί ο Μάσκ

Την ίδια στιγμή που συνεχίζονται οι αποχωρήσεις υψηλόβαθμων στελεχών, ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έχει αναφέρει στους εργαζομένους πως η εταιρεία ενδέχεται να χάσει δισεκατομμύρια δολάρια το 2023.
mask-tesla
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μασκ κλείνει τα γραφεία του Twitter για να κάνει τις απολύσεις

Ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας σχεδιάζει να απολύσει περίπου το 50% των 7.500 υπαλλήλων της εταιρείας, ενώ έχει ήδη διαλύσει το διοικητικό συμβούλιο και έχει απολύσει τον γενικό διευθυντή και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Καταρρέει η μετοχή της Facebook, χάνει την εμπιστοσύνη των επενδυτών

Η μετοχή της Meta Platforms έχει υποχωρήσει κατά 60% από την αρχή της χρονιάς, όταν και τον Φεβρουάριο κατέγραψε για πρώτη φορά μείωση των χρηστών. Υπομονή ζητά από τους επενδυτές ο Μάρκ Ζούκενμπεργκ μέχρι να αποδώσουν τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα.
facebook
ΔΙΕΘΝΗ

Νέα πτώση εσόδων και κερδοφορίας για το Facebook στο τρίτο τρίμηνο

Η μητρική Meta είδε τη μετοχή της να υποχωρεί κατά 20% στη χθεσινή συνεδρίαση. Ωστόσο οι ενεργοί χρήστες του Facebook αυξήθηκαν κατά 2% έναντι του περυσινού τριμήνου, ενώ περίπου ο μισός πλανήτης είναι χρήστης μιας πλατφόρμας της.
mask-tesla
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Μασκ αναζητεί στοιχεία για τους πλασματικούς λογαριασμούς του Twitter

Ο Μασκ έχει δηλώσει ότι αποχωρεί από τη συμφωνία για την εξαγορά της εταιρίας επειδή η Twitter τον παραπλάνησε. Κλήτευσε τον πρώην υπεύθυνο ασφαλείας της Twitter ζητώντας έγγραφα για τους πλασματικούς λογαριασμούς της πλατφόρμας.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Καλό για την υγεία ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας από τα social media

Διαπιστώθηκε ότι μία εβδομάδα «αποχής» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αρκετή για να βελτιωθεί η γενική αίσθηση ψυχικής ευεξίας και να μειωθούν ειδικότερα τα συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης.
Musk, Tesla, ilektrika autokinita
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μπήκε στην Twitter o Ε. Μασκ με 9,2%, «απογείωση» 26% για τη μετοχή

Η αγορά των μετοχών του κολοσσού των social media από τον επικεφαλής της Tesla έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους επενδυτές που θεωρούν ότι η κίνηση Μασκ μπορεί να οδηγήσει σε κάτι μεγαλύτερο. Λίγο καιρό πριν ο Μασκ κατηγορούσε το Twitter για έλλειψη δημοκρατίας.