ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Ποια είναι η τράπεζα που κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Γιάννη Στουρνάρα

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας έχει καταφέρει να παραμείνει κερδοφόρα για τριάντα χρόνια, στηρίζοντας την τοπική οικονομία της Θεσσαλίας. Τι λέει ο διευθύνων σύμβουλος, Πάνος Τουρναβίτης στο BD για την τράπεζα.
SYNDEA&TRAPEZA XANIWN
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες αναπτυξιακές προοπτικές για Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και Syndea

Οι πρόεδροι των δυο εταιρειών, Αλ. Κοντός και Μ. Μαρακάκης επιβεβαίωσαν την σταθερή και αμοιβαίως επωφελή συνεργασία τους και επεξεργάστηκαν νέες αναπτυξιακές προοπτικές στον τομέα των τραπεζοασφαλιστικών εργασιών.
businessdaily-Papaconstantinou-Christina-TtE
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παπακωνσταντίνου (ΤτΕ): Τον Ιούνιο η απόφαση για τα μερίσματα των τραπεζών

Όπως σημείωσε «εκτός από την εξυγίανση των ισολογισμών τους, οι ελληνικές τράπεζες κατάφεραν επίσης να αναπληρώσουν τα κεφαλαιακά αποθέματα ασφαλείας τους μέσω της αύξησης της κερδοφορίας».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τράπεζα Ηπείρου: Συμμετοχή στο συνέδριο Τεχνολογίας “TechFuse”

«Στόχος μας είναι η δεδομένη επιτάχυνση του ψηφιακού μας μετασχηματισμού, σε συνδυασμό με την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας» επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου.
Synetairistiki-Trapeza-Ipeirou-Epirus
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα λειτουργία στην εφαρμογή mobile banking της Τράπεζας Ηπείρου

Το mobile banking app της τράπεζας αποτελεί τον προσωποποιημένο ηλεκτρονικό βοηθό για τους πελάτες της, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιούν όλες τους τις συναλλαγές άμεσα και με ασφάλεια από το κινητό ή το tablet.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στην αύξηση του αποτυπώματός της στη Μακεδονία στοχεύει η Παγκρήτια

Η τράπεζα περιμένει το πράσινο φως από την ΤτΕ για την ολοκλήρωση της απορρόφησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας που θα αυξήσει την παρουσία της στη περιοχή Μακεδονίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρ. Παπακωνσταντίνου: Πρόκληση η αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων

Η υποδιοικήτρια της ΤτΕ επισήμανε ότι εφόσον τα επιτόκια χρειασθεί να παραμείνουν υψηλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι τράπεζες θα έρθουν αντιμέτωπες με αυξημένο κόστος χρηματοδότησης.