ΓΔ: 1052.43 0.71% Τζίρος: 64.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Trapeza-Ipeirou
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο κλάδος των Συνεταιριστικών Τραπεζών έχει κάνει μεγάλα βήματα εξέλιξης

O Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας, συμμετείχε σε συζήτηση με θέμα τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν οι Συνεταιριστικές Τράπεζες για την ανάπτυξή  των τοπικών οικονομιών και κοινωνιών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεταιριστική Χανίων: Νέες προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως 3,1%

Η τράπεζα δημιούργησε δύο νέες προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας 12 και 24 μηνών, δίνοντας την δυνατότητα σε υφιστάμενους και νέους πελάτες να λάβουν ακόμα καλύτερες αποδόσεις στην κατάθεση των χρημάτων τους.
Trapeza, Trapezes, Bank
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνεταιριστικές Τράπεζες: Αναγκαία η συμμετοχή τους στο Ταμείο Ανάκαμψης

Η πρόσβαση των Συνεταιριστικών Τραπεζών θα μετριάσει τον άνισο ανταγωνισμό που υφίστανται οι τοπικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και θα επιτρέψει τη συμμετοχή τους σε φθηνά κεφάλαια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ασφάλειας στις συναλλαγές μέσω mobile banking, η συνεταιριστική τράπεζα συνεργάζεται με την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Quadible , προχωρώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βράβευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων για την mobile εφαρμογή της

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, με βασικούς συνεργάτες την Indice και την ignota.io, επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής στις υπηρεσίες και τις υποδομές της δημιουργώντας νέες ψηφιακές εφαρμογές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο πρόγραμμα ENCRYPT συμμετέχει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Η Τράπεζα Ηπείρου είναι η μοναδική ελληνική τράπεζα που συμμετέχει μαζί με ελληνικά και ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και Fintech εταιρείες στο πρόγραμμα που στοχεύει να δημιουργήσει εξατομικευμένες προτάσεις για προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.