ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ

SYNDEA&TRAPEZA XANIWN
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες αναπτυξιακές προοπτικές για Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και Syndea

Οι πρόεδροι των δυο εταιρειών, Αλ. Κοντός και Μ. Μαρακάκης επιβεβαίωσαν την σταθερή και αμοιβαίως επωφελή συνεργασία τους και επεξεργάστηκαν νέες αναπτυξιακές προοπτικές στον τομέα των τραπεζοασφαλιστικών εργασιών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αναγκαιότητα η ηθική τραπεζική εν μέσω των αυξημένων προκλήσεων

Η στροφή των τραπεζών προς τα κριτήρια αειφορίας για την αξιολόγηση δανείων και επενδύσεων, καθώς και ότι μπορούν να συμβάλλουν στη μετάβαση σε ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης βρέθηκαν στο επίκεντρο του συνεδρίου που διοργάνωσε η Τράπεζα Χανίων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συνέδριο για την ηθική τραπεζική από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Το φετινό Συνέδριο θα επικεντρωθεί στους χειρισμούς με τους οποίους οι  χρηματοδότες μπορούν να κινηθούν σε δύσκολους και αβέβαιους καιρούς, ενώ το παρών θα δώσουν σημαντικές προσωπικότητες της οικονομικής, πολιτικής και ακαδημαϊκής σκηνής.
Marakakis-Michalis-Synetairistiki-Xanion
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Τράπεζα Χανίων μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία, η επόμενη μέρα

Η τράπεζα αναμένεται να συνεργαστεί με νομικούς συμβούλους ειδικούς σε επιχειρηματικές μετατροπές προκειμένου να διευθετήσει τη νομική της θέση, να καταρτίσει τα απαραίτητα έγγραφα και να συμμορφωθεί με τις οριζόμενες διαδικασίες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζα Χανίων: Ισχυρή αύξηση κερδών το 2022, «αγκάθι» τα «κόκκινα» δάνεια

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων βελτίωσε σημαντικά τα βασικά μεγέθη της για τη χρήση του 2022 πετυχαίνοντας κέρδη ρεκόρ ύψους 8,4 εκατ. ευρώ. Στο 46,94% τα NPEs, στόχος η μειωσή τους στο 16% μέχρι το τέλος του 2025.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετατρέπεται σε Α.Ε. η Τράπεζα Χανίων, δημιουργεί και νέα holding

Με αναλογία μία μερίδα προς μία νέα μετοχή θα γίνει η μετατροπή, ενώ σχεδιάζεται αύξηση κεφαλαίου στις αρχές του 2024. Σε νέα εταιρεία holding θα ενταχθούν όλες οι μη τραπεζικές συμμετοχές, ενώ θα ιδρυθεί και εταιρεία ακινήτων.
Marakakis-Michalis-Synetairistiki-Xanion
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Τράπεζα Χανίων διατηρεί αμετάβλητο το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων

Η ανωτέρω απόφαση της Τράπεζας να απορροφήσει το κόστος που προέκυψε από την αύξηση του επιτοκίου της ΕΚT, ευθυγραμμίζεται πλήρως με το ρόλο της ως ενεργό μέλος της κοινωνίας που διαχρονικά στέκεται στο πλευρό των δανειοληπτών.
ESG

Πρόγραμμα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων για «πράσινα» σχολεία

Η τράπεζα ενώνει δυνάμεις με την Περιβαλλοντική Συμμαχία της we4all, για το νέο πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων», δημιουργώντας πρότυπους βοτανικούς κήπους με ενδημικά και μελισσοκομικά φυτά σε προαύλιους χώρους των σχολείων.