ΓΔ: 905.55 -1.01% Τζίρος: 87.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ypourgeio ergasias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστέλλονται για ένα μήνα οι μειώσεις στις συντάξεις χηρείας

Τα ποσά που παρακρατήθηκαν από τις συντάξεις χηρείας του Ιουνίου 2021 κατ’ εφαρμογή των ανωτέρω διατάξεων θα επιστραφούν στους λογαριασμούς των συνταξιούχων από τον e-ΕΦΚΑ μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις χηρείας: Διευκρινίσεις για τις μειώσεις από τον e-ΕΦΚΑ

Τι αναφέρει ο φορέας για τις μειώσεις συντάξεων χηρείας σε 5.500 συνταξιούχους. Σε όσους έγινε εκ παραδρομής περικοπή, αυτή είναι προσωρινή και ο e-ΕΦΚΑ δεσμεύεται να εξετάσει τις περιπτώσεις αυτές κατά προτεραιότητα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις του Ιουνίου ανά Ταμείο

Από την Τρίτη 25 Μαΐου θα αρχίσουν να καταβάλλονται σε όλους τους δικαιούχους των ασφαλιστικών ταμείων οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Ιουνίου με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 28 Μαΐου.
Tsakloglou, Ypoyrgeio Ergasias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π. Τσακλόγλου: Υψηλότερες επικουρικές συντάξεις με το νέο σύστημα

Ο υφυπουργός Εργασίας τόνισε πως με τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις θα μετατραπεί το μέχρι σήμερα αναδιανεμητικό σύστημα απονομής συντάξεων σε κεφαλαιοποιητικό, εξασφαλίζοντας την επάρκεια των επικουρικών συντάξεων.
ypourgeio ergasias
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από σήμερα οι πληρωμές προκαταβολών συντάξεων και αναδρομικών

Η πλατφόρμα για την προκαταβολή σύνταξης παραμένει ανοιχτή για όσους δεν έχουν υποβάλει, μέχρι σήμερα, αίτηση και είναι προσβάσιμη, μέσω της ενιαίας διαδικτυακής πύλης του Δημοσίου Gov.gr και της επίσημης ιστοσελίδας του e-ΕΦΚΑ