ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ευνοϊκή αντιμετώπιση στρατηγικών κακοπληρωτών, ενώ καταργείται η προστασία α' κατοικίας

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «κάθε μέρα αποκαλύπτονται και νέες σκανδαλώδεις ρυθμίσεις δανείων μεγαλόσχημων» και ότι «η περίπτωση Πηλαδάκη τελικώς αποτελεί καθημερινή τραπεζική πρακτική».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Σταϊκούρα - ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία της οικονομίας

Με πίνακες με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΕΛΣΤΑΤ απάντησε ο κ. Σταϊκούρας σε πρόσφατη επίθεση του κ. Τσακαλώτου και της κ. Αχτσιόγλου που κατηγορούσαν την ΝΔ για την ύφεση της οικονομίας τα προηγούμενα χρόνια.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου - Τσακαλώτος: Δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα ο υπουργός Οικονομικών

Σε κοινή τους δήλωση, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησαν τον υπουργό Οικονομικών και την κυβέρνηση πως έχει θέσει σε υφεσιακή τροχιά την χώρα ακόμα και πριν τον κορονοϊό.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Σταϊκούρα σε ΣΥΡΙΖΑ: Καταστήσατε τη χώρα ουραγό της Ευρώπης

Ο Υπουργός Οικονομικών σημειώνει ότι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση, με τις εσφαλμένες πολιτικές επιλογές της, μετέτρεψε την ανάπτυξη που παρέλαβε σε ύφεση και κατέστησε την ελληνική οικονομία ουραγό της Ευρώπης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου: Καμία προστασία της πρώτης κατοικίας στον Πτωχευτικό Κώδικα

Όπως επεσήμανε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ «καταργείται κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας καθώς χάνεται μαζί με την υπόλοιπη περιουσία των δανειοληπτών που πτωχεύουν». 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Αχτσιόγλου: Η ΝΔ αμφισβητεί την ίδια την έννοια της μισθωτής εργασίας

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως έχει προχωρήσει σε αναιμικές παρεμβάσεις για την στήριξη των επιχειρήσεων, ενώ πλήττει βάναυσα και τα εργασιακά δικαιώματα.