ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για ανεύθυνο σπεκουλάρισμα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέλιος Πέτσας

«Παρά το απρόβλεπτο και εξωγενές γεγονός της πανδημίας του κορονοϊού, η ελληνική οικονομία έδειξε ανθεκτικότητα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να στηριχθούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι ζητά ο Αλ. Τσίπρας

Το νησί της Ρόδου επισκέπτεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρας, ο οποίος τόνισε ότι η κρατική στήριξη είναι αναγκαία για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανές μπάχαλο στον τουρισμό, να πάει σπίτι του ο κ. Θεοχάρης

«Η κρίσιμη συγκυρία δεν συγχωρεί λάθη που βλάπτουν το διεθνές κύρος της χώρας μας, τις προοπτικές οικονομικής ανάκαμψης και εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Tsipras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην υπάρχει στήριξη των επιχειρήσεων

Αυτό δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση με το ΔΣ του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών στα Σπάτα και τόνισε ότι για τους οινοποιούς πρέπει να υπάρξει μέριμνα, δηλαδή μία σοβαρή επιδότηση για να προχωρήσουν στην απόσταξη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό από τον Αλ. Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας καλεί τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τη Βουλή εάν «είναι διατεθειμένος να αλλάξει πολιτική και να υιοθετήσει μέτρα στήριξης της εργασίας και των επιχειρήσεων, που έχει παρουσιάσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνη η κυβέρνηση να διαχειρίζεται κρίσιμα εθνικά θέματα

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ι ότι η κυβέρνηση «οφείλει να απαντήσει χωρίς περιστροφές: Αποχώρησαν ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από ελληνικό έδαφος τη στιγμή που σε αυτό προσήλθαν τουρκικες δυνάμεις ;»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΟΙΚ: Να διαβάζει καλύτερα τις εκθέσεις για να μην εκτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ

«Εκλαμβάνουμε και τις σημερινές ανακοινώσεις του ως ένα άνοστο ευφυολόγημα, από αυτά που συνηθίζει, γιατί η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει χάσει προ πολλού τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα» αναφέρει το ΥΠΟΙΚ.