ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ

Στ. Κασσελάκης: Είμαστε προσηλωμένοι στο μέλλον, θα το δείτε στην πράξη

Για τις δημοσκοπήσεις ο κ. Κασσελάκης είπε πως «περάσαμε μία διάσπαση, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο χαμηλότερο σημείο, οι δημοσκοπήσεις το αντικατοπτρίζουν, έχουμε σχέδιο για την ανασυγκρότηση, θα το διαπιστώσει ο κόσμος».
axtsioglou, bouli
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Νέα Αριστερά»: Το όνομα της Κ.Ο. των 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, οι Νάσος Ηλιόπουλος και Ευκλείδης Τσακαλώτος θα αναλάβουν ρόλο κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ενώ η Πέτη Πέρκα θα είναι η γραμματέας της.
Business Daily, Syriza
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εισέλθει σε φάση ολοκληρωτικής μετάλλαξης

Σχετικά με το γιατί δεν ανέλαβε τις θέσεις που της πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε: «Υπήρχαν επιφυλάξεις για την πορεία που επρόκειτο να ακολουθηθεί. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν μίλησε πολιτικά».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νικόλας Φαραντούρης, Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Φαραντούρης ειδικεύεται σε θέματα ευρωπαϊκού δικαίου και ευρωπαϊκών πολιτικών, ανταγωνισμού, ελευθέρωσης αγορών, ενέργειας και μεταφορών, προστασίας του περιβάλλοντος και διεθνούς οικονομικού δικαίου.
vouli
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απορρίφθηκε η προκαταρκτική επιτροπή για την τραγωδία στα Τέμπη

Μετά από 15 ώρες συνεδρίασης, απορρίφθηκαν από την ολομέλεια της Βουλής, οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της σύμβασης «717» στο πλαίσιο της διερεύνησης του δυστυχήματος για τα Τέμπη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χυδαία η σημερινή ανάρτηση Κασσελάκη απαντούν οι βουλευτές που αποχώρησαν

Αναφέρουν ότι δεν έχουν καμία διάθεση να ακολουθήσουν «τον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει για τον εαυτό του» και πως «για άλλη μια φορά απαντά στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με δύο κοινοβουλευτικές ομάδες ο ΣΥΡΙΖΑ και τρίτος στις δημοσκοπήσεις

Ομάδα Αχτσιόγλου και «Ομπρέλα» σχηματίζουν νέα κοινοβουλευτική ομάδα, ενώ αποκτούν εκπροσώπηση και στην Ευρωβουλή μέσω Παπαδημούλη. Νέα δημοσκόπηση φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω από το ΠΑΣΟΚ.