ΓΔ: 905.55 -1.01% Τζίρος: 87.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΑΙΠΕΔ

Νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν το ΤΑΙΠΕΔ, διευθύνων σύμβουλος ο Δ. Πολίτης

Όπως ανακοίνωσε το Υπερταμείο, πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ αναλαμβάνει ο κ. Αθ. Ζηλιασκόπουλος, ενώ από 1η Αυγούστου διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο κ. Δ. Πολίτης. Προσωρινός CEO θα είναι ο κ. Π. Σταμπουλίδης.
katrinis-kinal
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρίνης: Με τροπολογία «νύχτας» αλλάζει η λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ

«Για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά ζητήματα διαφανούς διαχείρισης δημόσιας περιουσίας, δεν είναι δυνατόν να κατατίθεται   τροπολογία σε ένα εντελώς άσχετο νομοσχέδιο» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.
gournes
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση έως 15/10 για το ακίνητο της πρώην βάσης στις Γούρνες

Η αρχική καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφορών ήταν η 15η Ιουλίου, με το ΤΑΙΠΕΔ να προχωρά σε μετάθεση τελικών ημερομηνιών και για ορισμένα ακόμη θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο ακίνητο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέος «παίκτης» στα έργα έγινε το ΤΑΙΠΕΔ, θα πάρει «προίκα» 1 δισ. ευρώ

Συμβιβασμός για να λήξει η κόντρα του Ταμείου με το υπουργείο Υποδομών. Τις αποφάσεις για τα έργα που θα προωθούνται στο ΤΑΙΠΕΔ θα λαμβάνει κυβερνητική επιτροπή για τις συμβάσεις στρατηγικής σημασίας.
TAIPED, Kriti
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τροπολογία για να αναλάβει το ΤΑΙΠΕΔ μεγάλα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης

Η λειτουργία του μηχανισμού ωρίμανσης έργων στο ΤΑΙΠΕΔ θεωρήθηκε απαραίτητη προκειμένου να κερδηθεί χρόνος για την προώθησηε έργων και επενδύσεων που θα ενταχθούν στο Ταμείο Ανάκαμψης.
ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Από το Δημόσιο θα διορίζονται 4 στα 11 μέλη της διοίκησης των ΕΛΠΕ

Εγκρίθηκαν από τη γενική συνέλευση με ψήφους που ξεπέρασαν το 96% οι προτάσεις του ΤΑΙΠΕΔ για τις αλλαγές στο καταστατικό των ΕΛΠΕ. Το προνόμιο του Δημοσίου για διορισμό 4 μελών θα ισχύει όσο κατέχει 35% των μετοχών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί αποχωρεί από το υπουργείο Ανάπτυξης ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια στη θέση του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης ανακοίνωσε πως σήμερα είναι η τελευταία του ημέρα στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Xristos Staikouras, Yp. Oikonomikon, Vouli
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνικό: Τι ισχύει με τη μεταβίβαση εμπραγμάτων δικαιωμάτων ακινήτων

Όπως διευκρίνισε ο υπ. Οικονομικών « το ΤΑΙΠΕΔ παραχωρεί, μεταβιβάζει και παραδίδει στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε., κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή, ακίνητα, κτίρια και συστατικά».
ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπλόκο στη συνέλευση των ΕΛΠΕ με παρέμβαση από το Δημόσιο

Το Δημόσιο μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, υπέβαλε νέες προτάσεις για τις διοικητικές αλλαγές στα ΕΛΠΕ, οι οποίες θα συζητηθούν σε επόμενη γενικήσυνέλευση, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ομίλου, Γ. Παπαθανασίου.