ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΑΙΠΕΔ

ΤΑΙΠΕΔ: Ανακήρυξη της INMO PARCK INVEST S.A. για την αξιοποίηση Κονιαβίτη

Το ακίνητο έχει συνολική έκταση 593.061,75 τμ και αποτελείται από δύο περιοχές (Α και Β). Σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού, προβλέπεται πώληση της περιοχής Α και μακροχρόνια μίσθωση διάρκειας 50 ετών της περιοχής Β.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περνά σε ιδιώτες το λιμάνι του Λαυρίου, ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι

Αποφάσεις για πώληση του 51% ή 67% των μετοχών θα λάβει το ΤΑΙΠΕΔ. Επενδυτικό ενδιαφέρον κυρίως από εταιρείες κρουαζιέρας, όπως η MSC Cruises. Προχωρά η σύμβαση ΣΔΙΤ για τις φυλακές Κορυδαλλού, εκτιμώμενης αξίας 617 εκατ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινάει η αξιοποίηση του πρώην βασιλικού κτήματος Τατοΐου

Με την υπογραφή ξεκινά η δεύτερη φάση ανάδειξης του κτήματος Τατοΐου με την αποκατάσταση και αξιοποίηση των κτηρίων που προορίζονται για φιλοξενία, εστίαση και αναψυχή με προϋπολογισμό 25 εκατ. 
volos-limani
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λιμάνι Βόλου: Τα έργα για τις ζημιές και η σκληρή κόντρα των διεκδικητών

Έργα αποκατάστασης ύψους 6,2 εκατ. που θα διαρκέσουν ένα χρόνο πρέπει να ξεκινήσουν στο λιμάνι του Βόλου, μετά τις ζημιές από τον Daniel. Θα εξαντλήσει τα νομικά μέσα η Goldair για να μην πάρει το λιμάνι ΟΛΘ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στρατηγική αναβάθμιση του λιμένα Κύμης για τη χάραξη Θαλάσσιας Εγνατίας

Το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για τις λιμενικές εγκαταστάσεις. Στόχος είναι η αποσυμφόρηση του Πειραιά και του οδικού δίκτυο Αλεξανδρούπολης – Θεσσαλονίκης – Αθήνας, με τη δημιουργία της Θαλάσσιας Εγνατία Οδού Αλεξανδρούπολη – Κύμη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιχειρηματικό πάρκο του 1 δισ. στη Φυλή: Προ των πυλών ο διαγωνισμός

Με τον διαγωνισμό παραχώρησης του ακινήτου στη Φυλή για τη δημιουργία εμπορευματικού και μεταφορικού κόμβου, που αναμένεται μέσα στον μήνα, διευρύνεται ο χάρτης των logistics στην Αττική.
Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος
ΑΓΟΡΕΣ

Υπερκαλύφθηκε 11,6 φορές η δημόσια εγγραφή για το Αεροδρόμιο Αθήνας

Η Προσφορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία την 01.02.2024. Λόγω υπερβάλλουσας ζήτησης, οι Μετοχές Επιπρόσθετης Κατανομής πωλήθηκαν μέσω της Συνδυασμένης Προσφοράς, οπότε προσφέρθηκαν όλες οι Προσφερόμενες Μετοχές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πράσινο» για 9 έργα ενεργειακής απόδοσης, σε Βιομηχανικές Περιοχές

Η δράση, με φορείς υλοποίησης τη ΓΓ Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, συνιστά άλλο ένα βήμα προς την ενδυνάμωση της βιομηχανικής παραγωγής, στο πλαίσιο της «πράσινης» και ψηφιακής μετάβασης της βιομηχανίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣτΕ: Συζήτηση για την παραχώρηση της Αττικής Οδού για 25 χρόνια

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η αίτηση της κοινοπραξίας VINCI Highways - VINCI Concessions - Μυτιληναίος Α.Ε. - Mobility Partner η οποία έχει καταθέσει τη δεύτερη καλύτερη προσφορά στον επίμαχο διαγωνισμό - κατά της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ) και του ΤΑΙΠΕΔ.