ΓΔ: 1442.21 -2.00% Τζίρος: 115.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

cyber attack-cyber security
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα 10,5 τρισ. δολ. θα φτάσουν το 2025 οι απώλειες λόγω κυβερνοεπιθέσεων

Η παγκόσμια αγορά κυβερνοασφάλειας εκτιμάται ότι θα αυξηθεί μέχρι το 2026 στα 270 δισ. δολάρια έναντι 170 δισ. το 2020. Παρουσιάζει όμως σήμερα τεράστιο κενό δεξιοτήτων 20.000 ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Ελλάδα.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Nvidia: Το θαύμα στην Τεχνητή Νοημοσύνη και πώς πλησιάζει σε αξία την Apple

Ανεξάντλητη ανοδική δυναμική για τη μετοχή του κολοσσού των τσιπ Τεχνητής Νοημοσύνης, με τη χρηματιστηριακή της αξία να ξεπερνά ήδη τα 2,6 τρισ. δολ. και να πλησιάζει πολύ κοντά στα 2,9 τρισ. της Apple.
Artificial Intelligence, Texniti Noimosini
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΕ: Τίθενται σε εφαρμογή κανόνες ρύθμισης της Τεχνητής Νοημοσύνης

Ο νέος νόμος κατηγοριοποιεί διαφορετικούς τύπους τεχνητής νοημοσύνης ανάλογα με τον κίνδυνο, ενώ σκοπός είναι η διασφάλιση του σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών της ΕΕ.
papastergiou, παπαστεργιου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαστεργίου: Η ενσωμάτωση των τεχνολογιών απαιτεί συνέργειες των κρατών

«Η νέα ψηφιακή νομοθεσία και οι κανονισμοί απαιτούν μια σφαιρική προσέγγιση για να εφαρμοστούν αποτελεσματικά και να επιτύχουν τους στόχους τους» υπογράμμισε ο κ. Παπαστεργίου.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εφαρμογές συντροφιάς για... όλα τα γούστα έφερε η Τεχνητή Νοημοσύνη

Χρήστες λένε ότι έχουν αναπτύξει συναισθηματική σύνδεση με τις εφαρμογές και τις χρησιμοποιούν για να αντιμετωπίσουν τη μοναξιά, να λάβουν παρηγοριά ή να πειραματιστούν με σεξουαλικές φαντασιώσεις.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι μεγαλύτερες προκλήσεις για την Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις

Σύμφωνα με έρευνα της Deloitte, η εμπιστοσύνη στο Generative AI έχει αυξηθεί, με τους οργανισμούς που γνωρίζουν από τεχνητή νοημοσύνη να δίνουν προτεραιότητα στη διαφάνεια. Η έλλειψη εμπιστοσύνης το μεγαλύτερο εμπόδιο.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Microsoft ενισχύει την ομάδα τεχνητής νοημοσύνης με επιπλέον προσωπικό

Η εταιρεία επιθυμεί να ενισχύσει την εμπιστοσύνη στα εργαλεία της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών σχετικά με την τάση τους να παράγουν παράξενο περιεχόμενο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Βλέπει» υπερδιπλάσια έσοδα η Profile, ποντάρει στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Η νέα λύση Τεχνητής Νοημοσύνης που φέρνει η εταιρεία θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα που θα την οδηγήσει σε τζίρο που μπορεί να ξεπεράσει τα 60 εκατ. ευρώ το 2026. Στα 130 εκατ. ευρώ το ανεκτέλεστο.
papastergiou, παπαστεργιου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δ. Παπαστεργίου: Έτοιμη η Ελλάδα για να παράξει Τεχνητή Νοημοσύνη

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναφέρθηκε στην πρόσφατη έγκριση από τη Βουλή του κανονισμού περί τεχνητής νοημοσύνης που κατοχυρώνει την ασφάλεια των χρηστών και ενισχύει την καινοτομία.