ΓΔ: 1027.47 0.71% Τζίρος: 106.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

xrimata, money, metrita, cash, euro
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Βαρύ πρόγραμμα πληρωμών στην εφορία: Φόροι 1,8 δισ. ως το τέλος του μήνα

Εκτός από τις πληρωμές πολλών φόρων, εκπνέει η προθεσμία για όσους θέλουν θέσουν οχήματα σε ακινησία, για οριστικοποίηση δηλώσεων από εκμισθώσεις ακινήτων τύπου Airbnb και για χωριστή δήλωση από ζευγάρια.
autokinita, autos, cars
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πριν το Πάσχα θα τεθούν φέτος σε ισχύ τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Η νομοθετική ρύθμιση που κατατίθεται το επόμενο διάστημα στη Βουλή θα δίνει τη δυνατότητα σε κατόχους οχημάτων σε ακινησία να πάρουν πίσω τις πινακίδες, πληρώνοντας το ποσό των τελών που αναλογεί στην περίοδο επανεκκίνησης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση για άδειες κυκλοφορίας σε μεταχειρισμένα ρυμουλκούμενα οχήματα

Σχετικά με την ακινησία τροχόσπιτων για τα οποία έχουν χορηγηθεί στοιχεία κυκλοφορίας, ο ιδιοκτήτης θα προσκομίζει τη βεβαίωση για τη θέση σε ακινησία του τροχόσπιτου προκειμένου να απαλλαγεί από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας.
Cars, Autokinito, Aytokinitiko
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Δώρο τα τέλη κυκλοφορίας δύο μηνών σε όσους θέσουν Ι.Χ. σε ακινησία

Πώς θα εφαρμοστεί η παράταση δύο μηνών στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Πώς βγαίνουν κερδισμένοι όσοι βγάλουν σε ακινησία τα οχήματά τους. Ποια είναι η διαδικασία ηλεκτρονικής κατάθεσης πινακίδων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση δυο μηνών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Το φετινό ειδοποιητήριο, περιλαμβάνει QR Code. Ποιοι εξαιρούνται από την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ενώ σημειώνεται ότι για την εκπρόθεσμη ή τη μη καταβολή των τελών κυκλοφορίας επιβάλλεται πρόστιμο ίσο με το 100% των τελών που αναλογούν στο όχημα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταθερά τα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ, θα αναρτηθούν ως τις 15 Νοεμβρίου

Από την πληρωμή απαλλάσσονται οι γονείς ανηλίκων παιδιών με αναπηρία και άλλες 8 κατηγορίες φορολογούμενων με αναπηρία. Όσοι θέλουν να θέσουν τα οχήματα σε ακινησία θα πρέπει να καταθέσουν τις πινακίδες έως το τέλος του έτους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ηλεκτρονική πληρωμή των τελών κυκλοφορίας στην Περιφέρεια Αττικής

Η διαδικασία πληρωμής μέσω του web/mobile banking με κωδικό RF/QR είναι ιδιαίτερα απλή. Με την ηλεκτρονική πληρωμή των τελών, η διαδικασία μεταβίβασης οχήματος απλοποιείται και γίνεται ασφαλέστερη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιοι παίρνουν «ραβασάκια» για διπλά τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων

Όσοι κυκλοφόρησαν για ένα μήνα τα αυτοκίνητα, πληρώνοντας τέλη για ένα μήνα, πρέπει να τα θέσουν και πάλι σε ακινησία για να αποφύγουν βαρύ πρόστιμο. Πώς τους εντοπίζει αυτόματα η ΑΑΔΕ και στέλνει τον... λογαριασμό.