ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:22:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Το Flyover είναι ένα ακόμη πείραμα της Νέας Δημοκρατίας

Ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι «αυτή η κατάσταση οφείλεται στο ότι η κυβέρνηση έχει μια προτεραιότητα: Να υπηρετεί ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και όχι τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών της Θεσσαλονίκης».
Apostolos Tzitzikostas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε ότι το Παρατηρητήριο θα δώσει τη δυνατότητα αφενός να καταγράφεται η πραγματική εικόνα των περιβαλλοντικών αναγκών, αφετέρου να σχεδιάζονται δράσεις θωράκισης του φυσικού περιβάλλοντος.
οασθ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΑΣΘ: Ολοκληρώνεται η κατασκευή σταθμού φόρτισης 110 ηλεκτρικών λεωφορείων

Το πρότζεκτ περιλαμβάνει εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, όπου θα τοποθετηθούν 55 ηλεκτρικοί φορτιστές ισχύος 180 KW, καθένας με δυνατότητα παράλληλης φόρτισης δύο ηλεκτροκίνητων λεωφορείων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ζητείται προσωπικό για το μετρό Θεσ/νίκης, σχέδιο και για νέα γραμμή

Στο φουλ οι μηχανές για έναρξη λειτουργίας τον Νοέμβριο, αναζητούνται μηχανικοί για το κέντρο ελέγχου. Η περιπέτεια του έργου για 18 χρόνια και ο σχεδιασμός για νέα γραμμή που θα ξεκινά από το Κορδελιό.
EYATH-ΕΥΑΘ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκαινιάστηκε το βιοκλιματικό κτίριο της ΕΥΑΘ κόστους τεσσάρων εκατ.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την εταιρεία αλλά και για την πόλη. Τον συνδυασμό ιστορικής συνέχειας και οράματος συμβολίζει η ανακατασκευή του κτιρίου με εξαιρετικές συνθήκες εσωτερικού περιβάλλοντος» υπογράμμισε ο προεδρος ΕΥΑΘ Άγις Παπαδόπουλος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η σύμβαση ΟΣΕΘ με ΚΤΕΛ

«Οι πολίτες μετακινούνται με τις γραμμές, τόσο προς τα νοτιοανατολικά όσο και δυτικά-ΒΔ και υπάρχει αύξηση επιβατικής κίνησης, όπως δείχνουν πρόσφατες έρευνες του ΟΣΕΘ» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μέτρα που εξετάζονται για τη θωράκιση του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης

Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για την ταυτότητα του αποστολέα και του κομιστή του φακέλου καθώς και τα κίνητρα της εγκληματικής πράξης, τριμελής επιτροπή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. «χαρτογραφεί» τα κενά ασφάλειας του κτιρίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τριακόσια νέα λεωφορεία με leasing και μεγάλος διαγωνισμός για ηλεκτρικά

Το leasing ήταν μια προσωρινή λύση αλλά θα μείνει έως το 2034 στις συγκοινωνίες της Αθήνας. Προχωρά, παράλληλα, ο μεγάλος διαγωνισμός για λεωφορεία με ηλεκτροκίνηση και με υδρογόνο. Έρχονται και τρόλεϊ νέας γενιάς.
pronoia-ergasia-mixailidou-ypourgeio ergasias
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Μιχαηλίδου: Αυξάνονται οι γιατροί των ΚΕΠΑ και οι αμοιβές τους

Για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, η κ. Μιχαηλίδου ανέφερε «οι πολιτικές αυτές έχουν ως επίκεντρο την προστασία των εργαζομένων, την εξάλειψη της αδήλωτης εργασίας, τη συμμόρφωση στις διατάξεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας».