ΓΔ: 833.02 0.72% Τζίρος: 23.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:49:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΤΕ: Ανάκαμψη με ρυθμό άνω του 10% μετά το α' τρίμηνο του 2021

Σύμφωνα με την ανάλυση της Εθνικής Τράπεζας δημοσιονομική πολιτική, τραπεζικές χορηγήσεις και φυσικά η πορεία του τουρισμού είναι οι τρεις βασικοί παράγοντες που θα καθορίσουν την πορεία της οικονομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ MoU: Πρωτοβουλία για την ανάδειξη του ρόλου της φιλοξενίας

Στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας filoxeniamou.gr παρουσιάζονται αναλυτικά οι θέσεις που προωθεί το ΞΕΕ στον δημόσιο διάλογο, καθώς και στοιχεία τεκμηρίωσης για τη θετική συνεισφορά της Φιλοξενίας στη χώρα και στους πολίτες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tιμώμενη γαστρονομική Περιφέρεια η Κρήτη σε ελληνογαλλικό Workshop

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα μέσω ειδικής επαγγελματικής πλατφόρμας, να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, μέσω του οποίου θα παρουσιάσουν, θα προβάλουν και θα προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Giannis Retsos, SETE, Tourismos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Ρέτσος: Οι πέντε αναγκαίες παρεμβάσεις στήριξης για τον τουρισμό

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής του ΣΕΤΕ «δεν διαφαίνεται έναρξη τουριστικής δραστηριότητας πριν από τα μέσα Μαΐου, κρίνουμε πλέον πως ο τομέας που έχασε το 78% του εισοδήματός του την χρονιά που μας πέρασε». 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εθνική: Μεγάλη πίεση ρευστότητας στην εστίαση και στα ξενοδοχεία

Στα 16 από 34 δισ. ευρώ το 2020 θα μειωθούν φέτος οι ανάγκες ρευστότητας των επιχειρήσεων, καθώς θα αυξήσουν τις πωλήσεις, όπως εκτιμά η Εθνική Τράπεζα. Στην «κόκκινη ζώνη» οι επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης.