ΓΔ: 904.09 0.09% Τζίρος: 65.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

kikilias
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κικίλιας: Η Ελλάδα κάνει βήματα προκειμένου να γίνει βιώσιμος προορισμός

O υπουργός Τουρισμού από το βήμα του ελληνο-αμερικανικού επιμελητηρίου τόνισε ότι το μέλλον του πλανήτη μας αφορά όλους και ο αντίκτυπός του στην τουριστική βιομηχανία είναι αδιαμφισβήτητη.
kikilias
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Συμφωνία με 11 εταιρείες για πτήσεις από Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο

Ο υπουργός Τουρισμού ανέφερε ότι τα καταλύματα όλων των δημοφιλών χειμερινών προορισμών θα είναι γεμάτα ενώ έχουν ληφθεί και σημαντικές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των ορεινών εναλλακτικών προορισμών.
Neoi, Young, Tourismos, Taxidia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένη η τουριστική κίνηση στο δεκάμηνο έναντι του 2019, πτώση στα έσοδα

Κατά 0,8% αυξήθηκαν οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις στο διάστημα Ιανουαρίου-Οκτωβρίου, ωστόσο τα τουριστικά έσοδα υποχώρησαν κατά 503 εκατ. ευρώ εξαιτίας της απώλειας της ρωσικής αγοράς και της μείωσης εσόδων της κρουαζιέρας.
kikilias
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Β. Κικίλιας στην Παγκόσμια Σύνοδο για τον τουρισμό στο Ριάντ

Ο υπουργός Τουρισμού στο περιθώριο της διοργάνωσης θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με τους CEO's των αεροπορικών εταιρειών της Σαουδικής Αραβίας με στόχο τη δρομολόγηση νέων συνεργασιών.
london subway greek poster
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον τουρισμό υγείας ποντάρει η Ελλάδα, μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης

Δέλεαρ για επισκέπτες ο συνδυασμός ιατρικών υπηρεσιών και διακοπών, αλλά προς το παρόν η χώρα δεν έχει αναπτύξει τον τουρισμό υγείας σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η συμφωνία Enterprise Greece με Elitour και η νέα βίζα υγείας.